Regupol bouwrubber & ladingzekering

Regupol rubbergranulaat is een uiterst veelzijdig materiaal dat zijn toepassing vindt in verschillende sectoren omdat het een breed scala aan voordelen biedt. Denk hierbij voornamelijk aan de bouw, tuin en logistieke sector. Het materiaal wordt voornamelijk vervaardigd van gerecyclede rubber banden gebonden met een hoogwaardige PUR binder. Het is van nature veerkrachtig, slijtvast en dempend waardoor het geschikt en gecertificeerd is voor diverse hoog eisende doeleinden. Rubbergranulaat maatwerk nodig? Geen enkel probleem! Mits er natuurlijk aan de minimale afname wordt voldaan. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden hiervan, wij leveren reeds al meer dan een decennia de producten van Regupol aan de zakelijke markt en hebben veel ervaring en kennis in huis.

Assortiment

OVER REGUPOL

Regupol is een wereldwijd bekend merk dat hoogwaardige rubberproducten produceert en levert. Het merk staat bekend om zijn innovatieve toepassingen van met name gerecycled rubber. Ze bieden oplossingen in diverse sectoren, waaronder de bouw, sport en logistiek. Hun granulaat rubber op rol onder andere gebruikt voor sportvloeren, geluidsisolatie, ladingzekering, akoestische strippen en andere doeleinden. Dit vanwege hun duurzaamheid, schokabsorptie en milieuvriendelijke karakter. Niet voor niks blijft het merk een voorloper in het bieden van innovatieve, op maat gemaakte rubberoplossingen voor diverse zakelijke behoeften. Fiberplast circulair BV levert al meer dan een decennia rubbergranulaat op rol, strook of tegel aan de zakelijke Nederlandse en Belgische markt.

REGUPOL MAATWERK

Rubbergranulaat maatwerk oplossingen bieden een flexibele en efficiënte benadering voor diverse toepassingen. Deze oplossingen worden aangepast aan de specifieke behoeften van projecten en bieden een breed scala aan voordelen. Maatwerk rubbergranulaat biedt flexibiliteit in dikte en afmetingen, waardoor het geschikt is voor verschillende projecten. Het is een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal dat bijdraagt aan zowel veiligheid als duurzaamheid in uiteenlopende industrieën. Op zoek naar een oplossing die aan uw specifieke eisen voldoet? Rubbergranulaat op rol, strook of tegel van Regupol is de sleutel tot succes.

Rubbergranulaat oplossingen voor uw project.

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw rubbergranulaat toepassing. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Regupol rubber? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.