ALU tegeldragers

De ALU tegeldragers van Envirolift zijn speciaal ontwikkelt voor omgevingen waar een hoge bestendigheid en brandwerendheid een vereiste zijn (zoals een computervloer bijv.). De tegeldrager heeft standaard een geïntegreerde hellingcorrector en 3 mm voegen op de kop. Zeer geschikt voor toepassing in publieke omgevingen & computervloeren.

De ALU tegeldragers van Envirolift zijn speciaal ontwikkelt voor omgevingen waar sprake is van zware mechanische belastingen of hoge brandwerendheid een vereiste is. De speciale traploos verstelbare tegeldragers zijn gemaakt van aluminium/staal en hebben individueel een zeer hoge draagkracht en bestendigheid. Dit maakt deze serie ook bijzonder geschikt voor computervloeren. In hoogte verstelbaar met een bereik van 40 tot 200 mm. Een uniek onderdeel van de ALU tegeldrager is de ingebouwde zelfnivellerende kop die automatisch hellingen tot wel 6% corrigeert zonder dat er extra accessoires benodigd zijn. Omdat het een speciale uitvoering betreft moet er wel rekening gehouden worden met een iets langere levertijd.

Productspecificaties

De Envirolift ALU tegeldragers zijn speciaal voor omgevingen waar een hoge bestendigheid en brandklasse vereist is. Ze zijn bestendig tegen hoge mechanische belastingen, vocht, temperatuurschommelingen en chemicaliën. De kop heeft geïntegreerde 3 mm tegelvoegen en een ingebouwde kopcorrector(tot 6%). Optioneel zijn de tegeldragers door schroefgaten in de voet aan het onderliggende oppervlak te fixeren.

Hoogtebereik

40 – 200 mm

Materiaal

Aluminium & RVS

Diameterkop/-voet

120, 130 mm

Verstelbaarheid

Traploos

Tegelvoegen

3 mm breed

Realisaties

  • Op dit dakterras worden de Max vloerdragers op de proef gesteld met deze grote en zware gr…
  • Bij Hotel "de Schelde" te Cazand Bad zijn onze Max vloerdragers gebruikt. Zwaar belastbaar…
  • Rondom een prive zwembad in Frankrijk zijn onze STANDARD vloerdragers gebruikt, reeds verv…

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Envirolift vloerdragers ALU tegeldragers, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.