Envirolift verstelbare vloerdragers tegeldragers

Met de draagkrachtige vaste en verstelbare vloerdragers van Envirolift is het heel eenvoudig om een verhoogde terras-, balkon-, rooster- of galerijvloer te realiseren. Afstellen was nog nooit zo gemakkelijk. Er zijn een groot aantal toebehoren beschikbaar waarmee de vloerdrager precies is af te stellen op het project. Zo zijn er tal van handige accessoires beschikbaar voor een mooie afwerking of snelle verwerking. Zo vindt u altijd de juiste vloer- of tegeldrager voor uw project.

De dragers belemmeren de waterafvoer niet en hebben geen scherpe randen die het dakmembraan kunnen beschadigen. Het mogelijk om de vloer te voorzien van inbouwspots en kabels en buizen kunt u uitstekend onder de vloer verwerken. Tevens blijft de ruimte vrij toegankelijk. Als er een tegel of plank aan vervanging toe is, dan kunt u deze vrij eenvoudig vervangen.

Assortiment

OVER ENVIROLIFT VLOERDRAGERS

Alle vaste en verstelbare vloerdragers van Envirolift liggen op voorraad in ons magazijn in Drachten en zijn vaak binnen 2 tot 5 werkdagen op locatie in Nederland en België. De kunststof vloerdragers zijn 100% circulair en geproduceerd van gerecycled polypropyleen. De met talk versterkte PP kunststof zorgt voor een onverwacht hoge belastbaarheid en een theoretische levensduur van meer dan 50 jaar. Deze hoge bestendigheid en gebruiksvriendelijk is ook nog eens uitermate betaalbaar!

 

GEMAAKT IN DE EU!

Alle vloerdragers van Envirolift worden gemaakt in de Europese Unie door een ervaren en gecertifieerde producent. Dit zorgt ervoor dat wij ook grote orders vaak binnen een zeer korte periode kunnen uitleveren. Onze kunststof dragers worden gemaakt van hoogwaardig gerecycled polypropyleen en zijn grondig getest volgens diverse Europese testnormen. Bij de documentatie vindt u meer gedetailleerde product specificaties. Heeft u andere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij hebben veel ervaring en kennis in huis en helpen u graag verder.

De juiste oplossing voor uw project.

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Envirolift vloerdrager of technische details? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.