Envirolift verstelbare vloerdragers tegeldragers

Met de draagkrachtige vaste en verstelbare vloerdragers van Envirolift is het heel eenvoudig om een verhoogde terras-, balkon-, rooster- of galerijvloer te realiseren. Afstellen was nog nooit zo gemakkelijk. Er zijn een groot aantal toebehoren en uitvoeringen beschikbaar waarmee de vloerdrager precies is af te stellen op de wensen van het project. Zo zijn er tal van handige accessoires beschikbaar voor een mooie afwerking of snelle verwerking. Zo vindt u altijd de juiste vloer- of tegeldrager voor uw project.

Envirolift vaste en verstelbare vloerdragers belemmeren de waterafvoer van het (dak)terras, balkon of de galerijvloer niet en hebben geen scherpe randen die het dakmembraan kunnen beschadigen. Het mogelijk om de vloer te voorzien van inbouwspots en kabels en buizen kunt u uitstekend onder de vloer verwerken. Tevens blijft de onderliggende ruimte vrij toegankelijk. Als er een tegel of plank aan vervanging toe is, dan kunt u deze vrij eenvoudig vervangen. Een groot deel van het onderstaande assortiment is tevens te verkrijgen in onze webshop Tegeldrager.nl.

Assortiment

OVER ENVIROLIFT VLOERDRAGERS

Alle vaste en verstelbare vloerdragers van Envirolift liggen op voorraad in ons magazijn in Drachten en zijn vaak binnen 2 tot 5 werkdagen op locatie in Nederland en België. Een Envirolift kunststof vloerdrager is 100% circulair en wordt geproduceerd van gerecycled polypropyleen. Het gebruikte PP kunststof is versterkt met talk en zorgt voor een zeer hoge belastbaarheid en een theoretische levensduur van meer dan 50 jaar. Deze hoge bestendigheid en gebruiksvriendelijk is ook nog eens uitermate betaalbaar. Zowel de ervaren vakman als de beginnende klusser kan ermee uit de voeten!

GEMAAKT IN DE EU!

Alle vloerdrager oplossingen van Envirolift worden gemaakt in de Europese Unie door een ervaren en vertrouwde producent. Dit zorgt ervoor dat wij ook grote orders vaak binnen een korte periode kunnen uitleveren. De kunststof dragers worden gemaakt van hoogwaardig gerecycled polypropyleen en zijn grondig getest volgens diverse Europese normen. Bij de documentatie vindt u meer gedetailleerde product specificaties. Een vloerdrager terras biedt veel voordelen ten aanzien van traditionele oplossingen. Heeft u andere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Envirolift vloerdrager of technische details? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.