Home » Regupol » Regupol Stabi Plus

Regupol Stabi Plus

Regupol® Stabi Plus is een maatvast product te noemen dat bescherming biedt tegen mechanische beschadigingen.

Regupol® Stabi Plus is voorzien van een gelamineerde vezelstoflaag die voor maatvastheid zorgt en voorkomt hiermee overlapping en naadvorming. Het biedt ca. 75% minder uitzetting / krimp bij temperatuurschommelingen in vergelijking met conventionele standaardproducten. De stevigheid en maatvastheid werkt kleine oneffenheden in de onderliggende vloer weg.

Productspecificaties

Regupol® Stabi Plus wordt voornamelijk gebruikt voor beschermingsdoeleinden. Dankzij de stoflaag kan het ook worden toegepast op oppervlakken die kunnen worden beschadigd door migratie van weekmakers. De uitstekende treksterkte maakt verticale installatie mogelijk, bijvoorbeeld in de civiele techniek.

Breedte

1.250 mm

Lengte

Op aanvraag

Diktes

6, 8 of 10 mm

Bulkdensiteit

730 kg/m3

Realisaties

  • Port City staat op vloer- en tegeldragers van Regupol! De matjes zorgen voor stabiliteit, …
  • Deze zonnepaneelconstructie staat stevig op Regupol rubbergranulaat tegeltjes en stroken.
  • Op Tjaardeflat in Drachten liggen enkele Regupol FH tegels. Een brandveilige anti-slip rub…

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Regupol Regupol Stabi Plus, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.