Home » Regupol » Regupol 7210 LS Plus

Regupol 7210 LS Plus

Regupol® 7210 LS Plus wordt veelal toegepast als ladingzekering in de logistieke sector maar ook in grote mate in de bouw en tuin. Het materiaal is anti-slip, hoog belastbaar en uitstekend bestendig tegens weersinvloeden. Veel standaard afmetingen direct leverbaar, maatwerk op aanvraag.

Regupol® 7210 LS Plus is een uiterst bestendig PUR-gebonden SBR rubbermateriaal met een slijtvast anti-slip oppervlak. Het wordt voornamelijk toegepast in de logistiek om ladingen mee te zekeren. Het is echter ook geschikt voor in de bouw en tuin als beschermlaag of akoestische strip. Wij kunnen het leveren in een groot aantal standaard afmetingen, maatwerk is tegen een geringe meerprijs natuurlijk ook mogelijk. U kunt de 7210 LS Plus herkennen aan de groen-gele EPDM vlokken. De maximale belasting bedraagt 2.5 N/mm² bij een dikte van 8 mm. Uitgebreid getest door de volgende instituten en laboratoria:

keuring ladingzekering

Productspecificaties

Regupol 7210 LS plus bestaat uit kubische rubberkorrels gebonden met een hoogwaardige PUR binder. Het rubber bestaat uitsluitend uit gemalen autobanden van West-Europese afsprong. Hierdoor bevat het product een laag roetgehalte en voldoet het ruim aan de EU 1272/2013 REACH normering. Indien gewenst kunnen wij een test rapport overhandigen die dit bevestigd. Het materiaal is bestendig tegen UV licht, natriumchloride, zwakke zuren en alkaline oplossingen. Het materiaal zwelt op bij aanraking met koolwaterstoffen zoals olie en brandstof. Onderhoud kan door het uit te schudden, stofzuigen of met een hoge druk reiniger in waaiervorm.

Materiaal

PUR gebonden SBR met groene en gele EPDM vlokken

Diktes

4, 6, 8 of 10 mm

Max. belasting

2,5 N/mm2 bij 8 mm

Gewicht m2

6,88 kg bij 8 mm dik

Realisaties

  • Port City staat op vloer- en tegeldragers van Regupol! De matjes zorgen voor stabiliteit, …
  • Deze zonnepaneelconstructie staat stevig op Regupol rubbergranulaat tegeltjes en stroken.
  • Op Tjaardeflat in Drachten liggen enkele Regupol FH tegels. Een brandveilige anti-slip rub…

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Ladingzekering Regupol 7210 LS Plus, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.