Home » Innovaties » NOVABORD gazonrand

NOVABORD gazonrand

NOVABORD gazonranden zijn de enige graskanten op de markt in deze vorm. Dit zodat er eenvoudig op verschillende hoogtes kan worden gewerkt bij het aanleggen van grind, bestrating of gras. Ze eisen vergeleken met alternatieven veel minder ten aanzien van voorbereiding en kunnen op vrijwel ieder oppervlak worden toegepast. Het onderste deel van de gazonranden werken met “ankerpennen” dat horizontale bewegingen verhindert en zorgt voor een goede stabiliteit.

De NOVABORD gazonranden worden gebruikt om fraaie gescheiden tuin oppervlakken te creëren. Het onderste deel is precies zo gevormd zodat elektrische bedrading, irrigatieslangen of verlichting discreet kan worden geïnstalleerd. Het bovenste deel van de randsectie kan met speciale strippen worden afgewerkt: gegalvaniseerd, RVS of cortens (roesteffect) staal. Deze strippen zijn esthetisch fraai en complementeren de tuin door zichtbare scheidingen/vlakken te creëren. Er is weinig instructie benodigd om met de NOVABORD gazonranden aan de slag te kunnen en het is zeker vergeleken met alternatieven erg betaalbaar.

UITVOERINGEN

Productspecificaties

Montage is eenvoudig; u legt de randen en verbindt ze met het tand- en groefsysteem. Door de randen te bevestigen met stalen pennen kunnen ze ook worden geplaatst in harde oppervlakken, zoals zand/cementballast, lagen verdicht aggregaat of vers gehard beton. Er kunnen verschillende vormen van gazonranden worden gecreëerd, van perfect rechte lijnen (zonder zigzageffect zoals bij L-vormige randen) tot rondingen en cirkels na het uitsnijden van smalle bruggen in het achterste deel van de randen.

Materiaal

Zwart kunststof

Lengte

1000 mm

Hoogte

100 mm

Pennen

L 275 mm – Ø 8 mm

Metaal strip

H 30 mm – D 9 mm

Toebehoren

  Realisaties

  • Op dit dakterras worden de Max vloerdragers op de proef gesteld met deze grote en zware gr…
  • Bij Hotel "de Schelde" te Cazand Bad zijn onze Max vloerdragers gebruikt. Zwaar belastbaar…
  • Rondom een prive zwembad in Frankrijk zijn onze STANDARD vloerdragers gebruikt, reeds verv…

  De juiste oplossing voor uw project

  Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Innovaties NOVABORD gazonrand, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

  gdpr-image
  Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.