Home » Envirolift vloerdragers » RAPTOR terrasdragers

RAPTOR terrasdragers

Raptor terrasdragers zijn een eenvoudige en zeer betaalbare oplossing voor het vakkundig verhogen en ondersteunen van onderbalken. Per millimeter instelbaar en optioneel te fixeren, het vloeroppervlak is na plaatsing gelijk in gebruik te nemen.

Optimaliseer eenvoudig het balkon, (dak)terras of de galerij met de voordelige Raptor terrasdragers van Envirolift. De Raptors hebben geïntegreerde balksteunen, zijn in hoogte per mm verstelbaar en geschikt voor o.a. vlonders, balkons en terrassen. Snel te plaatsen én tot wel 1.900 kg individueel belastbaar. Onze verstelbare terrasdragers zijn geschikt voor lage hoogtes vanaf 15 mm tot wel 245 mm. Met de verschillende accessoires kunt u eenvoudig de gebruiksmogelijkheden uitbreiden. Zoals het protectiepad PP voor het gebruik op zachte of gevoelige ondergronden zoals dakleer, XPS of PVC etc. Of het protectiepad AK voor extra loopcomfort en ter preventie van contactgeluid.

Een Raptor verstelbare terrasdrager is optioneel te fixeren via schroefgaten in de kop of voet. Afschotten tot wel 7% kunnen middels een hellingcorrector worden gecompenseerd. De dragers belemmeren amper de waterafvoer en de onderliggende ruimte blijft toegankelijk voor onderhoud. Een ideale oplossing voor houtcomposiet en hardhouten planken dekken! De dragers zijn tevens handig en snel te bestellen in onze Tegeldrager webshop en zijn onderdeel van het Envirodeck Raised Deck.

Productspecificaties

Een Raptor verstelbare terrasdrager heeft standaard een geïntegreerde balksteun met schroefgaten aan de zijkant. De terrasdragers zijn per mm instelbaar en optioneel middels schroefgaten in de kop op hoogte te fixeren. Wij raden aan ze om-en-om te plaatsen zodat beide kanten van de balk goed worden ondersteund. Stel bij montage eerst de begin en eind terrasdrager van iedere fundatiebalk op de juiste hoogte af, leg daarna de fundatiebalk op zijn plek en stel alle tussenliggende dragers op hoogte.

Hoogtebereik

15 – 245 mm

Materiaal

Polypropyleen

Toepassing

Vlonders, balkons, galerijen en terrassen

Verstelbaarheid

Per mm

Belastbaarheid

Max. 1000 kg

Realisaties

  • Op dit dakterras worden de Max vloerdragers op de proef gesteld met deze grote en zware gr…
  • Bij Hotel "de Schelde" te Cazand Bad zijn onze Max vloerdragers gebruikt. Zwaar belastbaar…
  • Rondom een prive zwembad in Frankrijk zijn onze STANDARD vloerdragers gebruikt, reeds verv…

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Envirolift vloerdragers RAPTOR terrasdragers, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.