Home » Regupol » Regupol Drain Plus

Regupol Drain Plus

Regupol Drain Plus is speciaal ontwikkeld op oog op dak beplanting. Het rubber beschermt het onderliggende oppervlak en zorgt dat de waterafvoer niet gaat verstoppen.

Regupol® drain plus is speciaal ontwikkeld met oog op bescherming en drainage. De bovenzijde van het rubbermateriaal is voorzien van een schepbestendige waterdoorlatende stoflaag waar zand en modder op blijft liggen. De open onderkantstructuur vlakt het oppervlak uit en zorgt ervoor dat vocht kan weglopen richting het afschot. Het rubbermateriaal heeft een hoge mechanische belastbaarheid, rot niet en kan goed tegen een stootje. De ideale oplossing voor bijvoorbeeld dak beplanting, onder kunstgras of nabij speeltuinen.

Productspecificaties

Drain Plus is een Regupol special waarbij de prijs en levertijd afhankelijk is van de gewenste afmetingen en volume. Vraag ons gerust vrijblijvend naar meer informatie betreffende dit product dat te herkennen is aan de witte toplaag. Het materiaal wordt geplaatst met de witte viltlaag naar boven, dit materiaal kan goed tegen een stootje en laat vocht mooi door.

Breedte

1250 mm

Lengte rol

10 m

Diktes

8 of 10 mm

Gewicht m2

7.5 kg/m2 bij 8 mm

Realisaties

  • Port City staat op vloer- en tegeldragers van Regupol! De matjes zorgen voor stabiliteit, …
  • Deze zonnepaneelconstructie staat stevig op Regupol rubbergranulaat tegeltjes en stroken.
  • Op Tjaardeflat in Drachten liggen enkele Regupol FH tegels. Een brandveilige anti-slip rub…

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Regupol Regupol Drain Plus, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.