Home » Regupol » Regupol 6510 G

Regupol 6510 G

6510 G wordt veelal toegepast op de bouw en in de tuin. Het materiaal is multifunctioneel, waterdoorlatend en is zeer bestendig tegen buiteninvloeden. Veel standaard afmetingen direct uit voorraad leverbaar, maatwerk op aanvraag.

Regupol® 6510 G is een bestendig PUR gebonden SBR rubbermateriaal met een open anti-slip oppervlak. Het wordt veel toegepast in tuinen en terrassen als tegeldrager maar ook in de bouw als beschermlaag of akoestische strip. Het is standaard leverbaar in een groot aantal afmetingen, maatwerk is tegen een geringe meerprijs ook mogelijk. U kunt de 6510 G herkennen aan de gekleurde EPDM vlokken. De maximale belasting bedraagt 1.25 N/mm² bij een dikte van 8 mm. Een klein gedeelte is tevens direct te bestellen in onze Tegeldrager.nl webshop.

Productspecificaties

Regupol 6510 G bestaat uit kubische rubberkorrels gebonden met een hoogwaardige PUR binder. Het rubber bestaat uitsluitend uit gemalen autobanden van West-Europese afsprong. Hierdoor bevat het product een laag roetgehalte en voldoet het ruim aan de EU 1272/2013 REACH normering. Indien gewenst kunnen wij een test rapport overhandigen die dit bevestigd.

Materiaal

PUR gebonden SBR met EPDM vlokken

Diktes

10, 15 of 20 mm

Max. belasting

1,25 N/mm2 bij 8 mm

Gewicht m1

6 kg bij 8 mm dik

Realisaties

  • Port City staat op vloer- en tegeldragers van Regupol! De matjes zorgen voor stabiliteit, …
  • Deze zonnepaneelconstructie staat stevig op Regupol rubbergranulaat tegeltjes en stroken.
  • Op Tjaardeflat in Drachten liggen enkele Regupol FH tegels. Een brandveilige anti-slip rub…

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Regupol Regupol 6510 G, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.