Home » Regupol » Regupol Zelfklevend

Regupol Zelfklevend

Regupol® ZK bestaat uit Regupol 6510 G of 7210 LS voorzien van Tesafix dubbelzijdig kleefband. Erg handig in bepaalde situaties en laat niet snel los!

Regupol® zelfklevend is uitermate handig voor bepaalde situaties waarbij u wil dat de matjes of stroken niet kunnen gaan schuiven. De acrylaat kleefstof hecht goed op ruwe oppervlakken en zal niet snel loslaten. Het materiaal is zeer bestendig tegen weekmakers, in diverse afmetingen direct leverbaar en bovendien bijzonder snel toe te passen. Door het gele dekpapier te verwijderen ziet u de witte pvc folie met daarop de acrylaat kleefstof. Leverbaar als tegeldragers en stroken.

Productspecificaties

Zowel Regupol 6510 G als 7210 LS Plus bestaat uit rubbergranulaat dat onder hoge druk gebonden wordt met een hoogwaardige PU binder. Het gebruikte SBR rubber is van hoogwaardige kwaliteit en West-Europese afsprong. Het heeft standaard een laag roetgehalte en voldoet ruim aan de EU 1272/2013 REACH normering. Het materiaal is bestendig tegen UV licht, natriumchloride, zwakke zuren en alkaline oplossingen. Wel zwelt het op bij aanraking met koolwaterstoffen zoals olie en brandstof, dit moet worden voorkomen. De PVC folie is bestendig tegen weekmakers.

Materiaal

PUR gebonden SBR rubbergranulaat met kleefband

Vorm

Tegeltjes en stroken

Diktes

7210 LS Plus 3 of 4 mm – 6510 G 10 of 15 mm

Kleefband

Tesafix

Realisaties

  • Port City staat op vloer- en tegeldragers van Regupol! De matjes zorgen voor stabiliteit, …
  • Deze zonnepaneelconstructie staat stevig op Regupol rubbergranulaat tegeltjes en stroken.
  • Op Tjaardeflat in Drachten liggen enkele Regupol FH tegels. Een brandveilige anti-slip rub…

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Regupol Regupol Zelfklevend, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.