Envirosport rubber sportvloeren

Lastig om de juiste sportvloer te kiezen? Rubber sportvloeren van Envirosport moeten de sporter ondersteunen, een antislip ondergrond bieden, hygiënisch zijn en bij val bescherming bieden. Ontdek daarom nu onze veilige en dempende rubberen tegels en maatwerk fitness vloeren! Deze zijn o.a. slijtvast, dempend en geschikt voor verschillende sportomgevingen. Denk hierbij aan sportscholen, Crossfit boxen, PT ruimtes of fysiopraktijken. Een groot voordeel van ons assortiment rubberen sportvloer tegels en fitnessvloeren op rol is dat vrijwel alles vrij eenvoudig zelf te leggen is, hierdoor kunnen dus veel kosten bespaard worden op legkosten.

Onze fitness vloer producten zijn voornamelijk van Europese afkomst en vallen ruim binnen de strenge waardes ten aanzien van PAK's en zware metalen. Wij hebben diverse testrapporten die dit kunnen bevestigen. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij hebben reeds honderden sportlocaties in Nederland en België al mogen voorzien van een fraaie rubber fitnessvloer of kunstgras sprinttrack.

Assortiment

OVER ENVIROSPORT

Of u nou zoekt naar een dempende fitnesstegel, een uniforme fitness vloer of juist een uiterst slijtvaste crossfit tegel. Bij ons bent u op het juiste adres! Envirosport rubber sportvloeren worden tot op de dag van vandaag intensief en naar alle tevredenheid gebruikt op honderden locaties in Nederland en België. Graag helpen wij u met het kiezen van de perfecte vloeroplossing. Zo kunnen wij onderscheidende opties aanbieden ten aanzien van akoestiek, hygiëne en onderhoud.

 

OP ZOEK NAAR EEN EXTRA DEMPENDE SPORTVLOER?

Wij hebben diverse oplossingen in ons sportvloer assortiment die specifiek zijn ontwikkelt met oog op het dempen van contactgeluid en het verdelen van de krachtdoorslag. Wij zien met name veel stedelijk gelegen sportscholen of sportlocaties in verzamelgebouwen actief zoeken naar rubberen sportvloer tegels om het geluid van vallende gewichten, verzwaarde oefenballen of de loopband te dempen. Veel van onze rubber sportvloer tegels zijn om deze reden standaard voorzien van akoestische nokken die contactgeluid dempen en krachtdoorslag zoveel mogelijk opvangen en verdelen. Met name vallende gewichten zorgen voor een hoge puntbelasting (krachtdoorslag) en kunnen materiaal of gebouw beschadigen. Zeker in huurpanden moet dit worden voorkomen omdat reparatie duur kan uitvallen. De regel van “hoe dikker de vloer, hoe beter”, geldt hierbij niet altijd omdat er bij een te dikke fitnessvloer de kans bestaat dat vallende gewichten kunnen gaan “stuiteren” wat weer voor gevaarlijk situaties kan zorgen. Vraag ons gerust vrijblijvend om advies betreffende dempende sportvloeren, optioneel adviseren wij een extra dempende ondervloer onder de tegels aan te brengen om de demping te vergroten.

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw sportomgeving. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Envirosport sportvloer, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.