Home » Regupol » Regupol FH tegels

Regupol FH tegels

Met de Regupol FH brandveilige rubbertegels kunt u looppaden op platte daken realiseren en bouwtechnische installaties beschermen.

De brandvertragende materiaalsamenstelling zorgt ervoor dat de Regupol FH tegels uiterst bestendig zijn tegen vliegvuur en stralingswarmte. Deze tegels hebben standaard brandklasse Broof (t1) volgens EN 13501-5 en DIN V ENV 1187, hiermee voldoen ze aan de brandeis voor harde dakbedekkingen. De bestendige, dempende en elastische materiaaleigenschappen zorgen tevens voor de effectieve bescherming van het onderliggende oppervlak. Vergeleken met alternatieven, zoals betonplaten, zijn ze daarnaast verrassend licht en makkelijk te plaatsen.

Productspecificaties

FH rubbertegels zijn niet alleen erg praktisch maar financieel ook erg aantrekkelijk. Zo zijn de tegels direct gebruiksklaar en kunnen door middel van een steekplugsysteem eenvoudig en snel worden geplaatst. Het elastische materiaal minimaliseert kans op mechanische beschadigingen. De FH tegels zijn geschikt bevonden voor plaatsing op platte daken, verhogen de algemene veiligheid en behoeven weinig onderhoud. Vergeleken met traditionele alternatieven verdienen FH tegels zich over tijd bijna altijd wel terug. Zeker als je kijkt naar de algemene levensduur, montagekosten en onderhoud.

Tegel afmetingen

1000 x 500 mm

Diktes

30 of 43 mm

Kleur

rood of zwart

Bulkdensiteit

1000 kg/m3

Realisaties

  • Port City staat op vloer- en tegeldragers van Regupol! De matjes zorgen voor stabiliteit, …
  • Deze zonnepaneelconstructie staat stevig op Regupol rubbergranulaat tegeltjes en stroken.
  • Op Tjaardeflat in Drachten liggen enkele Regupol FH tegels. Een brandveilige anti-slip rub…

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Regupol Regupol FH tegels, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.