Home » Regupol » Regupol 9510 RHS

Regupol 9510 RHS

Regupol 9510 RHS is speciaal gemaakt voor de wat gevoeligere transporten waarbij het oppervlak het liefst niet te vies wordt. Butyl ladingzekering laadt geen strepen achter, zeer herkenbaar door de bonte kleuren en bovendien zwaar belastbaar.

Regupol® 9510 RHS bestaat uit PUR-gebonden Butyl rubber en is speciaal is ontwikkeld voor het transporteren van gevoelige goederen die niet vervuild mogen worden. Denk hierbij aan producten van staal of beton die in zicht posities worden geplaatst zoals betonelementen of windturbines. U kunt de 9510 RHS LS herkennen aan de opvallende bonte kleuren. De maximale belasting bedraagt 3,5 N/mm² bij een dikte van 8 mm. Leverbaar in de volgende diktes; 6, 8 of 10 mm. Uitgebreid getest door de volgende instituten en laboratoria:

keuring ladingzekering

Productspecificaties

REGUPOL 9510 RHS laadmatten houden niet alleen de lading tegen wanneer deze dreigt weg te slippen in voor-, zij- of achterwaartse richting. Het materiaal is zeer elastisch en laat geen zichtbare sporen nalaat wanneer het in contact komt met de goederen. SBR rubber kan nog wel eens zwarte kleurresten achterlaten, waardoor optisch gevoelige oppervlakken nog wel eens extra aandacht nodig hebben na levering. Het is hierbij belangrijk dat de gebruikte matten nieuw of vuilvrij zijn als ze worden gebruikt.

Materiaal

Pur gebonden Butyl

Diktes

6, 8 of 10 mm

Max. belasting

3,5 N/mm2 bij 8 mm

Gewicht m2

8.4 kg bij 8 mm dik

Realisaties

  • Port City staat op vloer- en tegeldragers van Regupol! De matjes zorgen voor stabiliteit, …
  • Deze zonnepaneelconstructie staat stevig op Regupol rubbergranulaat tegeltjes en stroken.
  • Op Tjaardeflat in Drachten liggen enkele Regupol FH tegels. Een brandveilige anti-slip rub…

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Ladingzekering Regupol 9510 RHS, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.