Home » Regupol » Regupol Resist FH

Regupol Resist FH

Regupol® Resist FH is een product dat speciaal is ontwikkeld ter bescherming van afdichtingen & isolatiemateriaal en verhoogt de veiligheid ten aanzien van brandgevaar.

Regupol® Resist FH is rubbergranulaat met een speciale brandwerende binder/laag die bescherming biedt tegen vliegvuur en stralingswarmte. Niet voor niks is het geclassificeerd als BRoof en geschikt voor gebruik op hoogte. Het rolmateriaal heeft standaard een dikte van 8 mm en geldt als harde dakbedekking.

Productspecificaties

Regupol Resist FH wordt veelal toegepast op platte daken ter bescherming van het onderliggende oppervlak tegen vliegvuur, stralingswarmte en mechanische beschadigingen. Bijvoorbeeld onder en rondom technische installaties zoals airco units of zonnepanelen. Het materiaal behoeft vrijwel geen onderhoud en is waterdoorlatend.

Breedte

1.250 mm

Lengte

8.000 mm

Dikte

8 mm

Brandklasse EN 13501-5

Broof (t1)

Realisaties

  • Port City staat op vloer- en tegeldragers van Regupol! De matjes zorgen voor stabiliteit, …
  • Deze zonnepaneelconstructie staat stevig op Regupol rubbergranulaat tegeltjes en stroken.
  • Op Tjaardeflat in Drachten liggen enkele Regupol FH tegels. Een brandveilige anti-slip rub…

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Regupol Regupol Resist FH, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.