Home » Regupol » Regupol 1000 LSE

Regupol 1000 LSE

Regupol® 1000 LSE is een rubbergranulaat ladingzekering dat met name geschikt is voor zware transporten die te maken hebben met extreme weersomstandigheden. Het materiaal is gecertificeerd voor de Duitse en Zwitserse wegen waar strenge regels gelden ten aanzien van het zekeren van ladingen.

Regupol® 1000 LSE is met name voor zware transporten die veel te maken hebben met extreme weersomstandigheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan transporten naar het hoge noorden in de winter. Standaard leverbaar op rol of als strook en te herkennen aan de rode/oranje vlokken. Uitgebreid getest door de volgende instituten en laboratoria:

keuring ladingzekering

Productspecificaties

Regupol 1000 LSE bestaat uit kubische rubberkorrels gebonden met een hoogwaardige PUR binder. Het SBR rubbergranulaat komt van gemalen autobanden van West-Europese afsprong en bevat een laag roetgehalte. Hierdoor voldoet het ruim aan de strenge EU 1272/2013 REACH normering. Het materiaal is bestendig tegen UV licht, natriumchloride, zwakke zuren en alkaline oplossingen. Bij aanraking van koolwaterstoffen zoals olie en brandstof zwelt het materiaal op, dit moet worden vermeden. Stof de matten periodiek af of gebruik een stofzuiger/hogedrukreiniger(waaiervorm).

Materiaal

PUR gebonden SBR met rode/oranje EPDM vlokken

Diktes

8 – 20 mm

Max. belasting

6.30 N/mm2 bij 8 mm

Gewicht m2

7.8 kg bij 8 mm dik

Realisaties

  • Port City staat op vloer- en tegeldragers van Regupol! De matjes zorgen voor stabiliteit, …
  • Deze zonnepaneelconstructie staat stevig op Regupol rubbergranulaat tegeltjes en stroken.
  • Op Tjaardeflat in Drachten liggen enkele Regupol FH tegels. Een brandveilige anti-slip rub…

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Ladingzekering Regupol 1000 LSE, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.