Home » Regupol » Regupol Solar AK

Regupol Solar AK

Regupol® Resist Solar AK wordt veelal toegepast bij terras- en zonnepaneelconstructies op PVC dakbedekking. Het materiaal is voorzien van een speciale aluminium onderlaag wat migratie van weekmakers tegengaat. Veel standaard afmetingen zijn direct leverbaar, maatwerk op aanvraag.

Regupol® Resist Solar AK is speciaal ontwikkeld met oog op fotovoltaïsche systemen op platte daken, zoals zonnepaneel of airco-unit installaties. Het is voorzien van een speciale aluminium cachering en voorkomt hiermee effectief migratie van weekmakers op rubbergevoelige dakbedekkingen zoals PVC. Het verbeterd daarnaast de algemene stabiliteit van de constructie en beschermt tegelijkertijd de dakafdichting tegen mechanische beschadigingen.

Productspecificaties

Regupol Resist Solar AK is eenvoudig te herkennen aan de triple aluminium cachering aan de onderkant. Deze voorkomt dat er migratie van weekmakers plaatsvindt tussen het SBR en EPDM rubber. Weekmakers kunnen PVC dakbedekkingen overtijd dermate aantasten dat dit lekkages kan veroorzaken. Solar AK is in veel standaard afmetingen direct leverbaar.

Materiaal

PUR gebonden SBR met een triple aluminium cachering

Diktes

6, 8, 12, 15 & 20 mm

Leverbaar als

Tegel, strook of rol

Max. belasting

1.50 N/mm2

Realisaties

  • Port City staat op vloer- en tegeldragers van Regupol! De matjes zorgen voor stabiliteit, …
  • Deze zonnepaneelconstructie staat stevig op Regupol rubbergranulaat tegeltjes en stroken.
  • Op Tjaardeflat in Drachten liggen enkele Regupol FH tegels. Een brandveilige anti-slip rub…

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Regupol Regupol Solar AK, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.