Regupol bouwrubber & ladingzekering

Op zoek naar bouwrubber of ladingzekering dat uiterst bestendig, dempend en multifunctioneel toepasbaar is? Kies dan voor Regupol rubbergranulaat matten, tegels of stroken! Het beschikt over hoge antislipwaardes, is eenvoudig in gebruik en zeer bestendig tegen vocht en zware belastingen. Bijvoorbeeld te gebruiken als tegeldrager, ladingzekering, betonoplegging, beschermlaag, isolatiemateriaal of akoestische strip. Veel varianten, zoals de 7210 LS, 6510 G of SOLAR AK zijn standaard uit voorraad leverbaar als tegel, strook of op rol. Maatwerk nodig? Geen probleem, voor een geringe meerprijs zijn afwijkende afmetingen ook snel leverbaar.

Regupol heeft zich sinds 1968 wereldwijd bewezen met hun hoogwaardige rubber granulaat oplossingen. Het is een PAK arm, PU gebonden rubbergranulaat bestaande uit gerecycled rubber van West-Europese afsprong. Het is van nature slijtvast, elastisch en zeer bestendig tegen hoge belastingen en vocht. Bovendien kan het rubber granulaat na gebruik volledig worden gerecycled. Waarom tevreden zijn met minder?

 

Assortiment

OVER REGUPOL

Regupol rubbergranulaat matten, stroken en tegels bieden de perfecte oplossing ten opzichte van demping, bescherming en het voorkomen van verschuivingen. Het is geschikt voor een breed scala van toepassingen en beschermt hierbij zowel gebouw, voertuig, materiaal als mens. Veel gebruikte varianten zoals 6510 G of 7210 LS zijn standaard leverbaar in een groot aantal uitvoeringen, vormen en diktes. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing. De producten die wij op voorraad hebben in Drachten is meestal binnen 2-3 werkdagen op locatie in Nederland of België. Het rubber granulaat is tevens eenvoudig op maat te snijden met een vochtig stanleymes. Het beste van alles? Deze producten zijn gemaakt van PU gebonden rubbergranulaat en daardoor 100% recyclebaar na gebruik!

MAATWERK REGUPOL? GEEN PROBLEEM!

Een groot deel van het Regupol assortiment kan optioneel in een afwijkende afmeting of vorm worden geleverd. Dit tegen een kleine meerprijs en een iets langere levertijd. Veel materiaal is standaard al in groot aantal standaardafmetingen en vormen leverbaar, hetzij op tegel, strook of op rol. Deze rubbergranulaat producten worden gemaakt in Duitsland van autobanden van West-Europese afsprong en voldoen aan de strenge REACH normen ten aanzien van PAK’s. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de maatwerk mogelijkheden die wij kunnen bieden ten aanzien van uw project of bedrijf. Wij kunnen snel schakelen en hebben een wereld aan kennis en ervaring in huis.

Maatwerk oplossingen voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw toepassing, of het nou gaat om bouwrubber of ladingzekering. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Regupol granulaatrubber? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.