Regupol bouwrubber & ladingzekering

Rubber op maat nodig? Geen probleem! Wij van Fiberplast circulair BV kennen een wereld van mogelijkheden als het aankomt op rubbergranulaat maatwerk. We kunnen vaak in overleg een toepassings- en budgetgerichte oplossing op maat aanbieden. Hierbij kunnen we veel doen met betrekking tot afmetingen, diktes en uitvoeringen. Dit tegen een geringe meerprijs en een iets langere levertijd! Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Rubbergranulaat is van nature zeer breed toepasbaar door de hoge bestendigheid, slijtvastheid en lange levensduur. Na de lange levensduur is het tevens volledig recyclebaar. Regupol is hét merk als het aankomt op rubbergranulaatoplossingen. Hun producten staan bekend om hun hoge kwaliteit, brede functionaliteit en lange levensduur. Wij leveren dit prachtige materiaal reeds meer dan een decennium vol trots aan de zakelijke Nederlandse en Belgische markt.

Assortiment

OVER FIBERPLAST CIRCULAIR

Wij leveren al meer dan een decennium hoogwaardige rubberoplossingen aan de zakelijke markt in Nederland en België. Wij staan bekend om onze snelle reactietijden en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Gedurende de jaren hebben wij een groot netwerk kunnen opbouwen en veel kennis vergaard. Om deze reden kunnen wij vaak snel schakelen als het aankomt op op maat gemaakte rubberoplossingen. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij wellicht kunnen bieden voor uw project of toepassing.

REGUPOL RUBBER OP MAAT

Regupol is de gouden standaard als het aankomt op hoogwaardige rubbergranulaatoplossingen op maat. Zeker als het gaat om ladingzekeringrubber en specialistische toepassingen zoals bij de Solar AK. Wij hebben een breed assortiment Regupol-producten en kunnen hierbij vaak veel doen met betrekking tot afmetingen, diktes en uitvoeringen. Dit natuurlijk tegen een geringe meerprijs en een iets langere levertijd; ook kan er sprake zijn van een minimale afname.

Maatwerk oplossingen voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw toepassing, of het nou gaat om bouwrubber of ladingzekering. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van rubber op maat? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.