(Her)Lancering Fitnesstegel.nl

Wij vonden het hoog tijd om onze Fitnesstegel.nl webshop eens grondig aan te pakken qua ontwerp, functionaliteit en gebruikerservaring. Het gehele proces moest makkelijker, duidelijker en natuurlijk sneller. Onze deze reden zijn wij overgestapt van Woocommerce naar Prestashop, een CMS waar wij al prettige ervaringen mee hebben. De shop is hierdoor mooi snel, goed toegankelijk op telefoon en makkelijk in gebruik. Bart van der Hoeven Webdesign & Development heeft ons vakkundig geholpen om dit in een vrij kort tijdbestek op te zetten.

Productassortiment

Door specifiek te kiezen voor een beperkte selectie van voorraad producten, kan de klant er op rekenen zijn bestelling binnen 2-3 werkdagen in huis te hebben. Alle producten in de webshop komen uit het Envirosport sportvloeren assortiment en afkomstig van vertrouwde leveranciers/producenten uit West-Europa. Databladen en verwerking instructies kunt u op de individuele productpagina’s vinden.

We hebben momenteel 50 producten in ons assortiment onderverdeeld in de volgende categorieën:

Neem gerust eens een kijkje op onze nieuwe webshop! Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail, chat of telefoon.

stone quick connect fitnesstegels