Home » Envirosport » Kunstgrastegels

Kunstgrastegels

Kunstgrastegels voor sportomgevingen hebben een dempende rubber onderlaag en een extra stevig getufte kunstgras toplaag. De vezels laten niet snel los en kunnen goed tegen een stootje.

Envirosport kunstgrastegels zijn rubber sportvloertegels voorzien van een slijtvaste PE kunstgras toplaag. Bij het productieproces wordt het kunstgras stevig met het rubber vastgemaakt, deze kunnen er niet simpel uitgetrokken worden. De rubber onderlaag zorgt ervoor dat contactgeluid en trilling zoveel mogelijk worden gedempt. Middels een pen-gat verbinding onderling met elkaar vast te maken, naden kunnen hierdoor bijna niet uitlopen en de vloer vormt een mooi geheel. Verlijming is dus niet nodig en de vloer is te demonteren en te verhuizen.

Productspecificaties

Deze kunstgrastegels zijn eenvoudig met pennen onderling vast te maken om een fraai en stevig geheel te vormen. De tegels kunnen goed tegen een stootje en dempen contact en krachtdoorslag. Steens of halfsteens te leggen.

Afmetingen

500 x 500, 1000 x 1000 mm

Diktes

30 mm

Kleuren

Groen

Waterdoorlatendheid

250 mm p/u

Montage

Pen-Gat verbinding

Realisaties

  • De Parel in Aalst heeft een combinatie van Envirosport kunstgrastegels en fitnesstegels ge…
  • Fysiopraktijk Pro-F te Enschede heeft haar sportlocatie voorzien van fitnesstegels, kunstg…
  • Crossfit Leeuwarden heeft haar sportlocatie met Quick-Connect fitnesstegels uitgevoerd.

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Envirosport Kunstgrastegels, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.