Home » Envirosport » Quick Connect fitnesstegels

Quick Connect fitnesstegels

Vaak horen wij dat sportlocaties kampen met klachten t.a.v. geluidsoverlast door vallende gewichten. Deze tegel is speciaal ontwikkeld om dat juist te verhelpen of voorkomen!

De Quick Connect rubber fitnesstegels van Envirosport beschikken over een slim connect-en-klaar systeem aan de onderzijde van de tegel. De vloer vormt hierdoor een mooi strak geheel waarbij de naden niet kunnen gaan uitlopen. Het blijft demonteerbaar, handig als men wellicht in de toekomst van locatie wil veranderen en de sportvloer gewoon mee wil nemen. Het dichte oppervlak maakt het mogelijk de fitnesstegel eenvoudig en snel met een simpele dweil of machine te reinigen. Wij hebben reeds honderden locaties in Nederland en België al mogen voorzien van Quick Connect tegels. Standaard op voorraad en binnen 48 uur leverbaar.

AFMETINGEN

afmetingen

CONNECTOREN

connectors

KLEUREN

Fifteen Grijs

Fifteen Blauw

Fifteen Groen

Fifteen Rood

Fifteen Donkergrijs

Deep Black

Stone Lichtgrijs

Stone Donkergrijs

 

Productspecificaties

Begin bij het leggen in de hoek of het midden van de ruimte. Zorg ervoor dat de ondervloer vooraf goed schoon is. U kunt de tegels zowel steens- als halfsteensverband leggen. Voor afwerking rondom de muren of palen kunt u de tegels het beste met een nat stanleymes bijsnijden. Bij het verwerken heeft u gemiddeld 7 connectoren per tegel nodig. Deze worden uiteraard met de tegels meegeleverd. Het is mogelijk extra connectors los mee te bestellen. Voor een mooie afwerking rondom randen kun de connectoren met enige moeite doormidden breken.

Afmetingen

1000 x 1000, 1000 x 500 mm

Diktes

20 of 30 mm

Kleuren

Zie kleur schema

Materiaal

PUR gebonden SBR & EPDM

Geluidsdemping

20 – 21 dB, 30 – 24 dB

Realisaties

  • Crossfit Leeuwarden heeft haar sportlocatie met Quick-Connect fitnesstegels uitgevoerd.
  • Schietbaan 't Asser Wapen heeft onze dempende, slijtvaste en goed te reinigen Quick-Connec…
  • Een fysiopraktijk in Bennekom heeft gekozen voor de fraaie en handige Quick Connect tegels…

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Envirosport Quick Connect fitnesstegels, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.