Home » Envirosport » Sprinttracks

Sprinttracks

Kunstgras sprinttracks zijn een mooie toevoeging voor vrijwel iedere professionele sportomgeving. Sportschool kunstgras is extra bestendig tegen hoge puntbelastingen en intensief gebruik.

Envirosport® heeft reeds al een groot aantal sportomgevingen mogen voorzien van een mooie UV-stabiele en slijtvaste sprinttrack. Onze kunstgras sprinttracks zijn voorzien van korte en zeer sterke PE kunststofvezels die extra stevig getuft zijn. Dit realiseert een functioneel sportoppervlak dat geschikt is voor powersledges en een speelser/natuurlijker ogende sportruimte. Een Envirosport sprinttrack is eenvoudig zelf te leggen en behoeft bijzonder weinig onderhoud. Er zijn veel mogelijkheden ten aanzien van maatwerk, vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

sprinttracks clean

Productspecificaties

Bij de verwerking adviseren wij allereerst de ondervloer grondig te reinigen en oneffenheden op te vullen zodat de vloer mooi egaal is. U wilt natuurlijk niet dat er bobbels of gaten voelbaar zijn. De PE monofilament sprinttracks kunnen vol verlijmd of middels dubbelzijdige tape worden vastgezet. Dit voorkomt verschuivingen als er bijv. zware powersledges overheen gaan. Volg bij het verlijmen de instructies van de lijmproducent en laat het goed drogen voordat u het oppervlak betreedt.

Uitvoeringen

Uni, Essential, Premium & Custom

Kleuren

Type afhankelijk

Lengtes

10 tot 40 m

Materiaal

Polyethyleen

Montage

Verlijming of dubbelzijdige tape

Realisaties

  • Bodyformance te Tilburg is voorzien van een rubber Envirofloor sportvloer en een kunstgras…
  • De Parel in Aalst heeft een combinatie van Envirosport kunstgrastegels en fitnesstegels ge…
  • Fysiopraktijk Pro-F te Enschede heeft haar sportlocatie voorzien van fitnesstegels, kunstg…

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Envirosport Sprinttracks, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.