Sprinttracks

Kunstgras sprinttracks zijn een mooie toevoeging voor vrijwel iedere professionele sportomgeving. Sportschool kunstgras is extra bestendig tegen hoge puntbelastingen en intensief gebruik. Hierbij zijn ook veel maatwerk opties.

Kenmerken

  • Zeer slijtvast

  • Hoge UV-stabiliteit

  • Zeer lange levensduur

  • Geschikt voor binnen & buiten

  • Valdempend

Omschrijving

Envirosport® heeft reeds al een groot aantal sportomgevingen voorzien van mooie UV-stabiele en slijtvaste sprinttracks. Onze kunstgras sprinttracks zijn voorzien van korte en zeer sterke PE kunststofvezels die extra stevig getuft zijn. Dit geeft een sportomgeving een iets speelsere uitstraling en realiseert een functioneel sportoppervlak dat geschikt is voor powersledges. Een Envirosport sprinttrack is eenvoudig te leggen en behoeft bijzonder weinig onderhoud. Veel mogelijkheden ten aanzien van maatwerk, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

TRACKS

sprinttrack

UNI

ESSENTIAL

PREMIUM

CUSTOM

specs2 sprinttrack

Verwerking kunstgras sprinttrack

Wij adviseren allereerst de ondervloer grondig te reinigen en oneffenheden op te vullen zodat de vloer mooi egaal is. U wilt natuurlijk niet dat er bobbels of gaten voelbaar zijn. De PE monofilament sprinttracks kunnen volverlijmd of middels dubbelzijdige tape worden vastgezet. Dit voorkomt verschuivingen als er bijv. zware powersledges overheen gaan. Hou er wel rekening mee dat als u de kunstgrasmat aan de ondervloer verlijmd dit niet snel weer verwijdert kan worden. Volg bij het verlijmen de instructies van de lijmproducent en laat het goed drogen voordat u het oppervlak betreedt.

Optioneel is het mogelijk een rubber ondervloer onder de kunstgrasmat te plaatsen om deze dusdanig wat te verhogen en de onderliggende vloer beter te beschermen tegen krachtdoorslag van vallende objecten. Montage is dat geval is iets intensiever en complexer. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Realisaties