Sprinttracks

Kunstgras sprinttracks zijn een mooie toevoeging voor vrijwel iedere sportomgeving. Sportschool kunstgras is extra bestendig tegen hoge puntbelastingen en intensief gebruik. Er zijn veel maatwerk mogelijkheden.

Kenmerken

  • Zeer slijtvast

  • Hoge UV-stabiliteit

  • Zeer lange levensduur

  • Geschikt voor binnen & buiten

  • Valdempend

Omschrijving

Envirosport® heeft reeds al een groot aantal sportomgevingen voorzien van mooie slijtvaste crossfit/fitness kunstgras matten & sprinttracks. Het geeft een sportomgeving een iets speelsere uitstraling en realiseert een functioneel oppervlakte dat geschikt is voor powersledge oefeningen. Kunstgras sprinttracks zijn voorzien van korte en zeer sterke kunststofvezels die extra stevig getuft zijn. Dit maakt het kunstgras uitermate geschikt voor intensief gebruik en hoge puntbelastingen. Daarnaast behoudt het kunstgras goed zijn kleur na veelvoudige gebruik of invloed van UV-licht. Vraag gerust naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden ten aanzien van maatwerk sprinttrack oplossingen.

TRACKS

Sprinttrack 1Sprinttrack 2ASprinttrack 2BSprinttrack 3
Sprinttrack 1 schoon

Afmetingen naar wens

1040x133-zwart sprinttrack

10.4 x 1.33 m

 Runningtrack 3

10.4 x 2.00 m

1540x200-groen sprinttrack

15.4 x 2.00 m

 Kunstgrastegels
 kunstgrastegel- fitness crossfit schuin boven
  • 500 x 500
  • 20 of 30mm
  • Pen-gat verbinding
EigenschapWaardes
TypeGetuft grastapijt
MateriaalPE monofilament
Totale hoogte± 16,0mm
Totaal gewicht± 2.600 gr/m2
AfmetingenStandaard (lxb)
Nr. 1: 10,40×2,00
Nr. 2: 15,40×2,00
Nr. 3: 10,40×1,33
BelijningStandaard
KleurenKeuze uit:
Groen met witte lijnen
Zwart met witte lijnen
BijzonderhedenDeze track is tevens leverbaar zonder belijning in de kleuren Groen, Zwart of Blauw (breedte 2,00 meter/ lengtes tot 25,00 meter)

Wij adviseren allereerst de ondervloer goed te reinigen. Vul eventuele oneffenheden in de vloer op, zodat de vloer mooi egaal is. U wilt natuurlijk niet dat er bobbels of gaten te voelen zijn. De PE monofilament sprinttracks kunnen volverlijmd of middels dubbelzijdige tape worden geplaatst. Dit voorkomt verschuivingen als er bijv. zware powersledges overheen gaan. Hou er wel rekening mee dat als u de kunstgrasmat aan de ondervloer verlijmd dit niet snel weer verwijdert kan worden. Volg bij het verlijmen de instructies van de lijmproducent en laat het goed drogen.

Realisaties