Home » Envirosport » Verwerking en afwerking

Verwerking en afwerking

Een mooie afwerking is belangrijk, dat weten wij als geen ander. Om die reden hebben wij diverse oplossingen in het assortiment opgenomen waarmee dit eenvoudig gerealiseerd kan worden.

Sportscholen drukken graag hun eigen stempel op het gebouw, de inrichting en natuurlijk ook op de vloer. Wij van Envirosport begrijpen dit maar al te goed en kunnen diverse verwerking en afwerking opties aanbieden. Denk hierbij o.a. aan dubbelzijdige tape, oploopprofielen of maatwerk kleuren (mits er wordt voldaan aan de minimale afname). Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij helpen u graag verder op weg.

Productspecificaties

Wij van Envirosport leveren al een ruim aantal jaren hoogwaardige sportvloeren in Nederland & België. Wij hebben dan ook al honderden sportscholen mogen voorzien van een hoogwaardig sportoppervlak. In overleg met de klant komen wij er bijna altijd wel uit ten aanzien van de wensen van de klant, het budget en levertijden. Wij staan met name bekend om onze snelle response en vele maatwerk mogelijkheden.

Toepassing

Fitnesstegels, sprinttracks

Afmetingen

Divers

Kleur

Op aanvraag

Realisaties

  • Bodyformance te Tilburg is voorzien van een rubber Envirofloor sportvloer en een kunstgras…
  • Fysiopraktijk Pro-F te Enschede heeft haar sportlocatie voorzien van fitnesstegels, kunstg…
  • SportFitYoga te Damwoude is voorzien van een Envirofloor fitnessvloer. Fraai, dempend en e…

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Envirosport Verwerking en afwerking, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.