Home » Envirosport » Anti-Noise fitnesstegels

Anti-Noise fitnesstegels

Vaak horen wij dat sportlocaties kampen met klachten t.a.v. geluidsoverlast door vallende gewichten. Deze tegel is speciaal ontwikkeld om dat juist te verhelpen of voorkomen!

De Envirosport Anti-Noise geluiddempende sportvloer tegels zijn, zoals de naam als zegt, uitstekend ter preventie van geluidsoverlast. Ze beschikken over speciale geluiddempende nokken aan de onderzijde en een fijne antislip oppervlaktestructuur aan de bovenzijde. De speciale akoestische nokken creëren een luchtlaag tussen de tegel en de ondergrond waardoor het contactgeluid en de krachtdoorslag van zware vallende objecten zoveel mogelijk wordt gedempt.

Productspecificaties

Het plaatsen van de Anti-noise Geluiddempende sportvloer tegels is zeer eenvoudig te noemen, ze kunnen los in een gesloten verband of met dubbelzijdige tape extra worden vastgezet. Gezien het gewicht is hier wel wat spierkracht voor benodigd, dit is echter voor de meeste sportscholen geen probleem. De geluiddempende tegels hebben een open oppervlaktestructuur en zijn daardoor zowel binnen als buiten toepasbaar. Schoonmaken van de vloer kan met een borstel/dweil in combinatie met een neutrale schoonmaakzeep.

Afmetingen

1000 x 1000 mm

Diktes

43, 53 & 63 mm

Kleuren

Zwart & Grijs

Materiaal

PUR gebonden SBR

Geluidsdemping

43 mm – 25 dB

Realisaties

  • Fysiopraktijk Pro-F te Enschede heeft haar sportlocatie voorzien van fitnesstegels, kunstg…
  • Rondom de bench press van een homegym zijn onze anti-noise fitnesstegels gebruikt om gelui…
  • Sportschool FMT Sport te Veenwouden is voorzien van bestendige fitnesstegels.

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Envirosport Anti-Noise fitnesstegels, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.