Home » Envirosport » STANDAARD fitnesstegels

STANDAARD fitnesstegels

De STANDAARD fitnesstegels bieden iedere sport locatie een voordelige, effectieve en slijtvaste vloeroplossing die goed te reinigen is en goed tegen een stootje kan.

Envirosport STANDAARD fitnesstegels liggen reeds al op een groot aantal sportlocaties in Nederland en België. De tegels hebben een fraai en dicht oppervlak en zijn goed machinaal of met een dweil te reinigen. De tegels liggen op voorraad en kunnen meestal binnen enkele dagen worden uitgeleverd in Nederland en België. Montage kan middels verlijming, dubbelzijdige tape of los in een gesloten verband. Geschikt voor de meeste fitnessruimtes waar veel met cardio apparatuur en lichte gewichten wordt getraind. Voor de zwaardere machines en gewichten raden wij aan dikkere tegels te gebruiken. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Productspecificaties

Het plaatsen van de Anti-noise Geluiddempende sportvloer tegels is zeer eenvoudig te noemen, ze kunnen los in een gesloten verband of met dubbelzijdige tape extra worden vastgezet. Gezien het gewicht is hier wel wat spierkracht voor benodigd, dit is echter voor de meeste sportscholen geen probleem. De geluiddempende tegels hebben een open oppervlaktestructuur en zijn daardoor zowel binnen als buiten toepasbaar. Schoonmaken van de vloer kan met een borstel/dweil in combinatie met een neutrale schoonmaakzeep.

Afmetingen

1000 x 1000 mm

Diktes

15, 20 & 30 mm

Kleuren

Zwart & Grijs

Geluidsdemping

20 mm, 23 dB

Materiaal

PUR-gebonden SBR rubber

Realisaties

  • Fysiopraktijk Pro-F te Enschede heeft haar sportlocatie voorzien van fitnesstegels, kunstg…
  • Sportschool FMT Sport te Veenwouden is voorzien van bestendige fitnesstegels.
  • Rondom de bench press van een homegym zijn onze anti-noise fitnesstegels gebruikt om gelui…

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Envirosport STANDAARD fitnesstegels, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.