Home » Envirosport » Outdoor fitnesstegels

Outdoor fitnesstegels

Outdoor fitnesstegels zijn speciaal ontwikkeld om beter te kunnen voldoen aan buiten condities. Waterdoorlatend, goed te reinigen en vuil of alg hecht zich slecht aan het oppervlak.

De zwart gekleurde rubber outdoor fitnesstegels van Envirosport® hebben standaard een hoge persing en zijn zeer slijtvast te noemen, daarnaast bieden ze een goede demping en beschermen ze het onderliggende oppervlak. De open structuur van de tegels in combinatie met rillen aan de onderzijde maakt het geschikt voor buiten toepassing omdat hemelwater goed kan worden afgevoerd. De schokabsorptie van de outdoor fitnessvloer ondersteunt de gewrichten van de sporter, voorkomt letsel door val/schokken en schade aan de trainingsmaterialen of de onderliggende vloer.

Productspecificaties

De tegels zijn eenvoudig op maat te snijden met behulp van een mes, hiervoor adviseren wij holle tapijtmessen te gebruiken of een decoupeerzaag met een laag toerental. Onze outdoor fitness tegels kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd met behulp van het pin-connectorsysteem, er is geen lijm nodig. Randen kunnen afgedekt worden met een RVS of een rubber oploopprofiel.

Afmetingen

1000 x 1000 mm

Diktes

30 mm (zonder nop), 43 mm (met nop)

Dichtheid

1000 kg/m3

Schokabsorptie

61%

Montage

Verlijming, dubbelzijdige tape of vast verband.

Realisaties

  • Fysiopraktijk Pro-F te Enschede heeft haar sportlocatie voorzien van fitnesstegels, kunstg…
  • De Parel in Aalst heeft een combinatie van Envirosport kunstgrastegels en fitnesstegels ge…
  • Bodyformance te Tilburg is voorzien van een rubber Envirofloor sportvloer en een kunstgras…

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Envirosport Outdoor fitnesstegels, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.