Home » Envirosport » Envirofloor

Envirofloor

Envirofloor® rubber projectvloeren staan bekend om hun hoge kwaliteit, fraaie uiterlijk, goede reinigbaarheid en uitstekende slijtvastheid. Veel opties ten aanzien van kleur, dikte en maatwerk.

Envirofloor® rubber projectvloeren, onderdeel van het Envirosport sportvloeren assortiment, zijn van uitstekende kwaliteit, hebben een lange levensduur en zijn leverbaar is groot aantal uitvoeringen. Al honderden sport-, werk- en leefruimtes in Nederland en België zijn voorzien van dit type rubber projectvloer. Gemaakt in Zwitserland met een innovatief koudpersingsproces. Het gebruikte rubber is hierbij van gerecyclede afkomst en voldoet aan de strenge REACH norm. Veel maatwerk opties mogelijk, vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kleuren

Deep Black (100% SBR)

Deep Blackdeep black

Class 10 (90% SBR + 10% EPDM vlokken)

Class 10 grijs

Productspecificaties

Een Envirofloor fitnessvloer is geschikt voor de meeste algemene sportruimtes waar sporttoestellen staan. Eenvoudig te leggen en optioneel te voorzien van een coating om het eenvoudiger te kunnen reinigen. Voor het mooiste resultaat raden wij aan het vol te verlijmen, optioneel met dubbelzijdige tape. Veel mogelijkheden ten aanzien van maatwerk, vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vorm

Rol of puzzeltegels

Varianten

Deep Black, Class 5 & Urban Mix

Diktes

8, 10 of 12 mm

Dichtheid

980 kg/m3

Anti-slip klasse

r10

Realisaties

  • SportFitYoga te Damwoude is voorzien van een Envirofloor fitnessvloer. Fraai, dempend en e…
  • Samen met designer studio Bonsoir Paris hebben wij deze virtual reality ruimte mogen voorz…
  • Carqon bakfietsen zijn voorzien van speciaal op maat gemaakte Envirofloor rubbermatten.

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Envirosport Envirofloor, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.