Everroll rubber projectvloeren

Everroll biedt ontwerpers en inrichters de meeste keuze ten aanzien van rubber vloer designs. Hun producten zijn kwalitatief zeer hoogwaardig ten aanzien van kleurvastheid, slijtage en uiterlijk.

Kenmerken

  • Zeer slijtvast

  • Anti-slip

  • Zeer lange levensduur

  • Ruime keuze

  • Goed te reinigen

Omschrijving

Everroll rubber projectvloeren van Envirosport bestaat uit een uitgebreid kleurenpalet van EPDM/SBR. Deze projectvloeren komen uitstekend tot hun recht in sport-, werk- en leefomgevingen. De elastische projectvloeren van Everroll zijn om deze reden al reeds al in duizenden werkomgevingen, sportcomplexen, beurshallen en etalages over de gehele wereld toegepast. Hou er wel rekening mee dat er aan deze vloeren een minimale afname van 112.5 m2 zit verbonden.

Uitvoeringen

everroll epdm projectvloeren

Everroll EPDM

everroll projectvloeren

Everroll SBR

EigenschapWaarde
Rollengte20 meter á 25 m2
Rolbreedte1.250 mm
DikteEPDM – 4, 6, 8 & 10mm
SBR – 4, 6, 8, 10 & 12mm
KleurVol EPDM of SBR + EPDM
MateriaalSBR/EPDM met een PU binder
Brandklasse (EN 13501-1)EPDM – Cfl-s1
SBR – Efl-s1
Slipvastheid BGR 181/DIN 51097R9
Warmtegeleiding0,12 W/mK geschikt voor vloerverwarming
uni 1 projectvloerenuni 2 projectvloeren
stone
extreme 1extreme III
Extreme IV V
 projectvloerenvision projectvloeren
endurance
Everroll EPDMEverroll SBR
– Everroll UNI I heeft kleine poriën die de vloer een egale oppervlaktestructuur geven.
– Everroll UNI II heeft dezelfde kleuren als UNI I maar beschikt over iets grotere poriën, dit is omdat het materiaal niet zo sterk verdicht is. Het oppervlak is hierdoor ruwer en gripvaster. Bij de heldere EPDM kleuren zorgt dit tevens ook voor leuke lichtcontrasten.
– Everroll STONE speciale elastische vloerbedekking bestaat uit twee gelijksoortige decoraties met telkens verschillende kleurcombinaties.
– BASIC speciale elastische vloerbedekking bestaat uit een eenkleurig decor, met een groot aandeel zwart.
– CLASSIC bestaat uit hetzelfde decor als Everroll VISION, maar met slechts één kleur naast de hoofdkleur zwart.
– VISION vloerbedekking bestaat uit een decor met telkens twee of drie kleuren, waarvan de belangrijkste hoofdkleur zwart is.
– ENDURANCE bestaat uit een decor met combinaties van telkens twee of drie kleuren, waarvan de hoofdkleur zwart is.
– XTREME I heeft kleine poriën, dit geeft de vloer een aangenaam zachte oppervlaktestructuur
– XTREME III elastische projectvloer bestaande uit kleine granulaten in combinatie met telkens drie of vier kleuren.
– XTREME IV vloerbedekking bestaat uit dezelfde vier kleurcombinaties als Everroll XTREME III, maar met grovere granulaten.
– XTREME V elastische projectvloer bestaande uit kleine granulaten met een decor van combinaties van steeds twee tot vier kleuren.

Voorbeelden

Informatie

UNI I, II en Stone

Everroll UNI I, II en Stone vloeren worden vervaardigd uit synthetisch EPDM rubber van hoogwaardige kwaliteit. Niet voor niks staan Everroll rubbervloeren bekend om hun hoge slijtvastheid, uitstekende anti-slip oppervlak en uitzonderlijk lange levensduur. Everroll vloeren zijn over de jaren heen uitermate geschikt bevonden voor omgevingen waar sprake is van een zware piekbelastingen, gewrichten adequaat moeten worden ondersteund en waar hoge eisen op het gebied van slipvastheid worden gesteld. Gezien de rubber vloeren makkelijk in onderhoud zijn en zeer lang mee gaan, verdient dit zich op tijd bijna altijd terug. Ideaal voor bijvoorbeeld fysiopraktijken, kantines of plekken waar men intensief cardio of aerobics beoefent.

XREME I, III, IV en V

Everroll XTREME is uniek op de markt te noemen; deze elastische vloerbedekking van PU gebonden rubbervlokken beschikt namelijk over lichtechtheidsklasse 7, dit wordt omschreven als ‘voortreffelijk’. De kleur combinaties van dit type vloer zorgt voor een verfrissend en onderscheidend uiterlijk. Het materiaal bestaat hierbij uit hoog verdicht, door en door gekleurd, hoogwaardig en zeer elastisch EPDM. Het materiaal is van nature moeilijk ontvlambaar, emissiearm en kleurecht. Tevens zijn deze vloeren officieel gekeurd door de Algemeine Bauaufsichtliche Zulassung van het Deutsches Institut für Bautechnik.

Transparante PUR-veredeling

Everroll XTREME kan van een transparante pur-veredeling worden voorzien. Dit geeft de vloer een porievrij en zijdemat oppervlak. De materiaalsamenstelling van Everroll XTREME verhindert verkleuringen die bij andere vloeren van gebonden rubberkorrels kunnen optreden.

SBR & EPDM

Het Everroll Basic, Classic, Vision & Endurance assortiment bestaat uit een brede collectie van uitvoeringen, samenstellingen en decors die speciaal gericht zijn op sport, werk en presentaties. De speciale elastische prestatievloeren zijn reeds al in duizenden fitnessen sportcomplexen, beurshallen, verkoopruimtes, kantoren en andere bedrijfsruimtes over de gehele wereld toegepast. Everroll rubber vloeren bestaan uit een combinatie van slimme elastomeren, dit zorgt grotendeels voor de unieke stevigheid, slagvastheid en elasticiteit. Dit is de reden dat Everroll de ideale vloerbedekking oplossing is voor plaatsen waar veel sterke mechanische belasting plaatsvindt, gewrichten gespaard moeten worden of waar hoge eisen op het gebied van slipvastheid en geluidsdemping worden gesteld.

everroll compact projectvloeren

Monster aanvragen

De getoonde kleuren kunnen in weergave lichtelijk verschillen, om deze reden dient de aankoopbeslissing genomen te worden op basis van een Everroll monster. Vraag uw Everroll monster aan via de contactpagina op onze website. Om zelfs de kleinste kleurverschillen te voorkomen hebben wij de regel om projectvloeren zoveel mogelijk uit één productiebatch te leveren.