Regupol bouwrubber & ladingzekering

Het gebruik van Regupol rubber onder zonnepanelen is een slimme en duurzame keuze. Dit materiaal dient hier met name als een onderlaag voor zonnepanelen en biedt verschillende voordelen. Allereerst fungeert het als een beschermlaag en beschermt het met name de onderlaag tegen mechanische beschadigingen door verschuivingen. Daarnaast stabiliseert het de constructie zodat deze blijft staan en zorgt de verhoging ervoor dat hemelwater goed kan weglopen en er geen plasvorming ontstaat. Een veel gebruikte variant voor specifiek deze toepassing is de Regupol Solar AK, deze is speciaal ontwikkeld voor zonnepanelen op PVC dak omdat deze migratie van weekmakers tegengaat. Standaard leverbaar in een groot aantal afmetingen en diktes, maatwerk is vaak ook geen probleem. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Assortiment

MIGRATIE VAN WEEKMAKERS BIJ ZONNEPANELEN OP PVC DAK

Migratie van weekmakers is een veel voorkomend probleem bij het gebruik van rubber onder zonnepanelen op PVC dak. Het gebruikte rubber tast hierbij het membraan aan van de onderliggende PVC dakbedekking dusdanig aan dat het overloop van tijd voor lekkages kan zorgen. Direct contact tussen SBR en PVC rubber moet om deze reden voorkomen worden, het beste kan dit met een extra tussenlaag zoals worteldoek of Regupol Solar AK omdat die standaard voorzien is van een triple aluminium cachering aan de onderkant. Veel grote verwerkers kiezen voor Solar AK omdat deze tijd bespaart en er gaan kans bestaat dat deze laag loslaat. Een ander voordeel is dat er een stuk minder vuilophoping is dan bij het gebruik van extra "losse" lagen bij pvc dak zonnepanelen.

REGUPOL OP MAAT? GEEN PROBLEEM!

Standaard zijn er veel afmetingen en diktes direct leverbaar. Maatwerk rubber onder zonnepanelen is natuurlijk ook mogelijk, mits er voldaan wordt aan de minimale afnames. Dit verschilt per type en de gewenste diktes/afmetingen. Door onze jarenlange ervaring en goede contacten kan dit vaak zonder grote concessies te doen ten aanzien van de prijs of levertijd. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Maatwerk rubber oplossingen voor uw zonnepaneel project.

Graag kijken we met u mee om te zien welke rubber zonnepanelen oplossing het beste bij uw project past. Wilt u vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden van Regupol granulaatrubber oplossingen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.