SUPPORT PADS

Envirolift heeft diverse tegeldrager oplossingen in haar assortiment om zelfs de kleine hoogtes mee te overbruggen. Zwaar belastbaar, zeer bestendig tegen buiteninvloeden en handig te combineren met andere producten in ons assortiment.

De Support Pads, oftewel lage vloerophogers, van Envirolift hebben verschillende voordelen; zo zijn ze zwaar statisch belastbaar, belemmeren ze amper de waterafvoer en ook nog eens handig op de breken voor een mooie afwerking bij randen en hoeken. Met name de rubberen tegeldragers (2/8 mm) zijn erg populair. Geschikt voor plaatsing op zowel grove en zachte ondergronden binnen of buiten. Op de 2 mm tegeldragers na zij de vaste 8, 15 en 16 mm dragers tot wel 3 keer stapelbaar. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Productspecificaties

De vaste lage tegeldragers van Envirolift zijn standaard voorzien van 3 mm dikke tegelvoegen. Optioneel is dit met losse tegelvoegjes naar 5 mm te brengen. Dit is met name voor plekken waar sprake is van wateroverlast een meer drainage benodigd is. Geschikt voor vrijwel iedere soort tegel mits deze minimaal 2 cm dik is en groter is dan 30 bij 30 cm. De dragers zijn geschikt voor directe plaatsing op PVC dakbedekking en hebben geen scherpe randen.

Hoogtebereik

2 – 16 mm

Materiaal

Polypropyleen, rubber & polycarbonaat

Draagoppervlak

⌀ 100 – 175

Verstelbaarheid

Niet

Max. belastbaarheid

Type afhankelijk

Realisaties

  • Op dit dakterras worden de Max vloerdragers op de proef gesteld met deze grote en zware gr…
  • Bij Hotel "de Schelde" te Cazand Bad zijn onze Max vloerdragers gebruikt. Zwaar belastbaar…
  • Rondom een prive zwembad in Frankrijk zijn onze STANDARD vloerdragers gebruikt, reeds verv…

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Envirolift vloerdragers SUPPORT PADS, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.