Home » Envirolift vloerdragers » Vloer tegeldragers » SPIRAL vloerdragers

SPIRAL vloerdragers

De per mm instelbare SPIRAL vloerdragers zijn dé oplossing voor zowel binnen- als buitenvloeren die maar een beetje verhoogd moeten worden. De grote kop van de dragers zorgen voor een uitstekende stabiliteit.

De per mm instelbare SPIRAL vloerdragers van Envirolift hebben diverse voordelen; zo zijn ze zeer draagkrachtig, binnen seconden gebruiksklaar te maken voor zowel tegel- als vlondervloeren en beschikken ze standaard over een groot draagoppervlak wat zorgt voor een goede stabiliteit en ondersteuning. Optioneel is het mogelijk een zelfnivellerende op de kop van de drager te plaatsen om zo mogelijke afschotten moeiteloos weg te werken. Wat de SPIRAL onderscheidt van onze andere series het zeer lage hoogte bereik, geen enkele andere verstelbare vloerdrager kan zo laag.

Productspecificaties

De kop van de SPIRAL heeft een diameter van 145 mm en zorgt daarmee voor een uitstekende stabiliteit en vermindert de kans op breuk bij tegels. Eenvoudig per mm instelbaar en met een balksteun of tegelvoegje/-kruis binnen seconden gebruiksklaar te maken. Er is zeer weinig instructie benodigd en na plaatsing kan het oppervlak gelijk in gebruik worden genomen. Geschikt voor zowel binnen als buiten vloeren.

Hoogtebereik

10 – 50 mm

Materiaal

Polypropyleen

Kop/voetoppervlak

⌀ 145 – 167 mm

Verstelbaarheid

Per mm

Belastbaarheid

Max. 1900 kg

Realisaties

  • Op dit dakterras worden de Max vloerdragers op de proef gesteld met deze grote en zware gr…
  • Bij Hotel "de Schelde" te Cazand Bad zijn onze Max vloerdragers gebruikt. Zwaar belastbaar…
  • Rondom een prive zwembad in Frankrijk zijn onze STANDARD vloerdragers gebruikt, reeds verv…

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Envirolift vloerdragers SPIRAL vloerdragers, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.