MAX vloerdragers

De MAX series vloerdrager is speciaal ontwikkeld om hoge hoogtes te bereiken zonder dat er concessies worden gedaan ten aanzien van stabiliteit. Zeer bestendig en bovendien hoog belastbaar!

MAX vloerdragers van Envirolift zijn geschikt voor een breed scala van commerciële, industriële en institutionele toepassingen. De onderscheidende factoren hierbij zijn het hoogte bereik, de hoge belastbaarheid en de uitstekende stabiliteit die de MAX drager te bieden heeft. Deze robuuste vloerdragers beschikken namelijk over een speciale dubbelschroef waardoor een enkele vloerdrager veel meer hoogtebereik heeft dan vrijwel alle andere vloerdragers op de markt. Om de stabiliteit te optimaliseren is het mogelijk de vloerdragers onderling of aan de ondergrond te fixeren. De MAX drager is specifiek ontwikkeld voor de professionele markt en is zeer bestendig tegen weersinvloeden en zware statische belastingen.

Productspecificaties

De MAX vloerdrager heeft een paar belangrijke voordelen ten opzichte van andere dragers. Naast het hoogte bereik tot wel 950 mm, de uitstekende stabiliteit door de grote kop en de zeer hoge belastbaarheid, biedt het nog eens diverse andere grote voordelen. Zo is deze vloerdrager middels een boorbitje binnen seconden op hoogte af te stellen en na plaatsing via de voegen van de tegels nog gewoon bij te stellen. Met hellingcorrectors is het tevens mogelijk afschotten tot wel 14% te corrigeren of realiseren.

Hoogtebereik

45 – 950 mm

Materiaal

Polypropyleen

Kop/voetoppervlak

⌀ 145 – 210 mm

Verstelbaarheid

Traploos

Belastbaarheid

Max. 1250 kg

Realisaties

  • Op dit dakterras worden de Max vloerdragers op de proef gesteld met deze grote en zware gr…
  • Bij Hotel "de Schelde" te Cazand Bad zijn onze Max vloerdragers gebruikt. Zwaar belastbaar…
  • Een terras bij een woning in Heerhugowaard zijn recentelijk onze Max vloerdragers gebruikt…

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Envirolift vloerdragers MAX vloerdragers, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.