Regupol bouwrubber & ladingzekering

Het goed zekeren van ladingen is een cruciaal aspect van transport en logistiek. Het zorgt ervoor dat goederen veilig kunnen worden vervoerd zonder schade aan de lading of voor gevaarlijke situaties te zorgen tijdens het in- of uitladen. Regupol ladingzekering rubbergranulaat is ideaal voor het lading zekeren vrachtwagen of vliegtuig. Dit dempende en veelzijdige materiaal biedt talloze voordelen voor het veiligstellen van verschillende soorten lading en is al jarenlang de vaste keuze voor transporteurs die door Duitsland of Zwitserland reizen. In deze landen is de ladingzekering wetgeving veel strenger en Regupol is hier precies op afgesteld. Het materiaal wordt vervaardigd uit gerecycled rubber en heeft unieke eigenschappen die het zeer geschikt maken als ladingszekering. Zo is het materiaal zwaar belastbaar, van nature antislip en standaard in een groot aantal afmetingen en diktes leverbaar. Precies af te stellen op het type transport!

Assortiment

REGUPOL LADINGZEKERING

Het gebruik van Regupol ladingszekering rubbergranulaat verbetert de algemene veiligheid en efficiëntie. Het minimaliseert de risico's van schade aan goederen en vermindert de kans op ongelukken op de weg als gevolg van verschuivende ladingen. Het gebruik van rubbergranulaat ladingzekering is eenvoudig. Plaats het materiaal gelijkmatig op de vloer van het voertuig voordat de lading zekeren vrachtwagen. Zeker de lading na het laden nog stevig met andere bevestigingsmiddelen, zoals spanbanden, om ervoor te zorgen dat deze niet kan verschuiven. Controleer het Regupol materiaal af en toe op slijtage of scheuren en voorkom contact met olie, brandstof of chemicaliën. 

MAATWERK REGUPOL NODIG? GEEN ENKEL PROBLEEM!

Voor een kleine meerprijs is het mogelijk Regupol matten, stroken of rollen op afwijkende afmetingen te verkrijgen. Dit is natuurlijk wel sterk afhankelijk van het type en volume. Vaak kan dit zonder veel impact op de prijs of levertijd. Optioneel is het tevens ook mogelijk het materiaal zelf op locatie nog iets bij te snijden met een nat stanleymes. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Regupol voldoet aan bijna alle Europese ladingzekering wetgeving en is gecertificeerd/getest door de volgende partijen en instanties:

regupol ladingzekering rubber

Met Regupol ladingzekering zit u altijd goed

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden die de Regupol ladingzekering producten kunnen bieden. Wij hebben veel ervaring en kennis in huis en helpen u graag op weg. Maatwerk ladingzekering rubber oplossingen zijn vaak geen enkel problemen.