Enviroboard

Enviroboard is een plaatmateriaal dat grotendeels vervaardigd is uit consumenten afval. Dit ziet u goed aan de binnenkant van het materiaal. Het is voor meerdere toepassingen geschikt gemaakt door een additionele laag van PS/PE op het materiaal toe te passen.

Kenmerken

  • Zeer bestendig

  • Multifunctioneel

  • Maatwerk mogelijkheden

  • Lichtgewicht

  • Snel leverbaar

Omschrijving

Enviroboard gerecycled plaatmateriaal van Enviroplast bestaat vrijwel volledig uit gerecycled consumentenafval. Het is ontwikkeld om zowel technisch, als constructief een goede vervanger van traditionele materialen als hout en betonplex te zijn. Een Enviroboard PE plaat is licht van gewicht, duurzaam, vochtbestendig en beton hecht niet tot nauwelijks aan het materiaal. Daarnaast is de verwerking van het materiaal soortgelijk en is het simpel en snel te monteren. Alle varianten zijn standaard bont zwart en hebben een soortgelijke materiaalopbouw: gerecycled kunststof van consumentenafval met daarop een PE of PS toplaag. Iedere variant is specifiek samengesteld om te kunnen voldoen aan bepaalde toepassingen van praktische bouw- en staltoepassingen tot aan esthetische oplossingen voor bijvoorbeeld reclame uitingen of interieur.

enviroboard gerecycled plaatmateriaal consumenten afval
Offerte aanvragen

Standaard uitvoeringen

Agri – Stal/afscherming

Omschrijving

De AGRI plaatvariant komt voort uit een productie overgang tussen gerecycled PE en PS. Deze variant is zeer geschikt als een tijdelijke oplossing. Denk hierbij aan afscherming of stallenbouw. De voordeligste van de drie.

HI – Bouw/Bekisting

Omschrijving

De zwarte bonte HI (high impact) variant is met name geschikt voor constructie en aftimmer toepassingen als vervanger van hout. Denk hierbij bijvoorbeeld aan betonbekisting, verdiepingsvloeren, tuinhout of (tijdelijke) hokken.

SF – Borden/inrichting

Omschrijving

De zwart bonte SF (shop fitting) variant is ontwikkeld met oog op esthetische toepassingen en bewerkingsmogelijkheden. Denk hierbij aan reclame uitingen, bouwplaats afscherming, meubels, interieur of inrichtingsdoeleinden.

Specificaties

Eigenschap Waarde
Lengte 2440mm
Breedte 1220mm
Dikte 18mm
Gewicht 30 kg
Kleur Zwart bont / Groen
Materiaal Gerecycled plastic consumentenafval, met daarop een PE & PS toplaag

Specificaties

Eigenschap Waarde
Lengte 2440mm
Breedte 1220mm
Dikte 18mm
Gewicht 30 kg
Kleur Zwart bont
Materiaal Gerecycled plastic consumentenafval, met daarop een PE toplaag

Specificaties

Eigenschap Waarde
Lengte 2440mm
Breedte 1220mm
Dikte 18mm
Gewicht 30 kg
Kleur Zwart bont
Materiaal Gerecycled plastic consumentenafval, met daarop een PS toplaag
Datablad AGRI
Datablad HI
Datablad SF

Impressie

Offerte aanvragen
Contact opnemen
Referenties bekijken