Waarom een vloer leggen op vloerdragers?

Het restylen of ophogen van een galerij, een terras aanleggen of een binnenplaats omtoveren tot een mooie buitenruimte is bepaald geen makkelijke taak. Het is vaak een tijdintensief karwei, want er moet met een aantal factoren rekening worden gehouden; voegbreedte, waterafvoer, stabiliteit en hellingcorrectie. Al deze punten zijn belangrijk als het gaat om de onderhoudsbehoefte, het loopcomfort of de levensduur van bijvoorbeeld het terras. Dan zijn vloerdragers van Envirolift een handige troef of zelfs een echte must!

terrasdrager voorbeelden (4)

De meerwaarde van vloerdragers

Vloerdragers bieden een simpele en lichtgewicht oplossing die met alle factoren rekening houdt. Dankzij vloerdragers worden planken of tegels mooi en stabiel naast elkaar geplaatst. Ze maken ook ruimte vrij onder het terras of buitenruimte die weer gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld leidingen of kabels. Daarnaast wordt er gewerkt met open voegen, om een optimale hemelwaterafvoer te garanderen. Met dichte voegen zou water kunnen bevriezen, met barsten tot gevolg.

Ook in veeleisendere omgevingen zoals rond zwembaden, vijvers of industriële omgevingen zijn vloerdragers de ultieme uitkomst. Er zijn diverse soorten vloerdragers verkrijgbaar. Wij hebben de voordelen van de Envirolift dragers voor u op een rijtje gezet.

Waarom de Envirolift dragers gebruiken?

De hoogte verstelbare vloerdragers van Envirolift, maar ook de tegeldragers met een vaste hoogte zijn innovatief, robuust, breed toepasbaar en boordevol gebruikersgemak.

  • Met een snelsteller voor de STANDARD en MAX serie kunnen de tegeldragers met een (accu)boormachine snel en adequaat op hoogte worden gesteld. Op een gemiddeld terras levert dat al snel een besparing van 40-50% van de verwerkingsuren op!
  • De Envirolift dragers zijn modulair en makkelijk uit te breiden.
  • Met een speciale stelsleutel kan de Envirolift MAX serie na plaatsing worden bijgesteld zonder dat de tegels eerst moeten verwijderd. Dus het tijdrovende klusje van het afhalen van tegels hoeft niet meer!
  • Doordat de MAX dragers van een dubbele binnenbus met schroefdraad zijn voorzien, is het stelbereik dubbel zo veel als bij andere op schroefvijzeltechnologie gebaseerde vloerdragers. Dit betekent dat u de helft minder verschillende dragertypes nodig hebt, waarmee u fouten en tijdverlies tot een minimum reduceert.
  • De Raptor terrasdragers voor houten en composiet terrassen zijn per millimeter in hoogte instelbaar en erg gemakkelijk in het gebruik. Zelfs zonder instructie kunt u direct met de dragers aan de slag.
  • De Envirolift vloerdragers zijn 100% circulair en erg duurzaam.

Tot slot zijn de Envirolift dragers zeer aantrekkelijk geprijsd, makkelijk te bestellen en snel leverbaar. Bestel vandaag nog in onze webshop www.tegeldrager.nl!

raptor standard render