Verhuisbare / tijdelijke sportvloer kopen? Wij hebben opties!

Van plan een verhuisbare / tijdelijke sportvloer te kopen? Wij hebben verschillende hoogwaardige en vooral betaalbare mogelijkheden in het assortiment die perfect in deze omschrijving vallen. Wij beschrijving dit soort vloer als; “Een sportvloer oplossing die goed blijft liggen, de sporter voldoende grip en ondersteuning geeft en bovendien geluid, krachtdoorslag en trilling zoveel mogelijk dempt. Na gebruik moet de vloer weer makkelijk en snel op te bergen zijn en, indien gewenst, gelijk ergens anders weer te plaatsen zijn.” Het gebruik van lijm of dubbelzijdig tape is niet nodig, bij losse plaatsing van tegels is het aan te raden deze in gesloten verband te plaatsen om uitloop over tijd te voorkomen.

Wij raden voornamelijk de volgende 3 producten aan als het aankomt tot tijdelijke sportvloeren:

  1. Quick-Connect sportvloer tegels (algemeen gebruik)
  2. Anti-Noise tegels (zware krachttraining)
  3. Kunstgrastegels (algemeen gebruik/sledges)
quick connect sportvloer tegels met connectorsOnderzijde met connector
anti noise 43mm fitness tegel (2)anti noise 43mm fitness tegel (1)
kunstgrastegel- fitness crossfit schuin bovenPen gat verbinding

Quick-Connect sportvloer tegels (20/30mm)

Quick Connect sportvloer tegels hebben noppen aan de onderkant en zijn verkrijgbaar in diktes van 20 en 30mm, dit maakt ze dik genoeg voor krachttraining maar toch zeer goed te tillen. De tegels zijn onderling via connectoren aan elkaar vast te maken en vormen samen een mooi strak geheel waarvan de naden niet kunnen uitlopen. Bovendien heeft bovenste laag van de tegel een hoge dichtheid waardoor de tegels goed schoon te maken zijn en niet snel slijten. Quick-Connect tegels zijn makkelijk te plaatsen, na gebruik weer op te bergen en indien gewenst te verplaatsen. Optioneel ook te verkrijgen in onze sportvloer webshop Fitnesstegel.nl!

Anti-Noise tegels (43/65mm)

Anti-Noise tegels zijn speciaal ontwikkeld met een doel; zoveel mogelijk geluid te dempen. Deze tegels worden vooral toegepast in omgevingen waar veel met zware losse gewichten wordt getraind. Om deze reden zijn ze erg populair De tegels hebben akoestische nokken aan de onderkant die trilling, geluid en krachtdoorslag uitstekend dempen. Dit laatste is belangrijk als men, de vaak betonnen ondervloer, graag onbeschadigd wil laten. Door hun dikte en persing zijn de tegels redelijk zwaar en kunnen om deze redenen goed los worden gelegd. Wij raden echter aan dit te doen in een gesloten verband.

Kunstgrastegels (15, 20, 30, 40 & 45mm)

Voor de mensen die graag wat speciaals in hun sportomgevingen hebben dan alleen zwart of grijs rubber hebben wij kunstgrastegels. Deze bestaan voornamelijk uit rubber aan de onderzijde met daarop dubbel getufte kunstgrasvezels. Dit maakt het kunstgras extra bestendig tegen hoge puntbelastingen en kunnen de vezels niet makkelijk uit het oppervlak worden getrokken. De tegels zijn dan ook geschikt voor powersledge gebruik. Deze tegels kunnen net als de Quick-Connect tegels los worden gelegd omdat ze onderling worden verbonden via een pen-gat verbinding. Afhankelijk van de toepassing zijn er opties ten aanzien van dikte met of zonder nokken.

Over Fiberplast Circulair BV

Wij leveren onder merknamen als Envirosport & Envirofloor reeds al bijna een decennium hoogwaardige rubber sportvloer oplossingen aan o.a. sportscholen en fysiopraktijken. Onze producten staan bekend om hun hoge kwaliteit, lange levensduur en vele keuzemogelijkheden. Vrijwel alle producten zijn afkomstig van West-Europese producenten en voldoen aan alle Europese en Nederlandse normen en eisen. Wij kunnen ook veel ten aanzien van maatwerk oplossingen en gaan graag met u naar de mogelijkheden. Wij vinden dan ook bijna altijd wel een oplossing ten aanzien van uw specifieke toepassing, wensen en budget. Ook als u erover nadenkt binnenkort een tijdelijke sportvloer te kopen.

Fiberplast circulair 2021 groothandel sportvloeren vloerdragers ladingzekering schietbanen en bouwrubber