Sportschool renoveren? Vergeet de sportvloer niet!

In deze (on)rustige situatie, veroorzaakt door COVID-19, zien wij dat veel ondernemers in de sportsector ervoor kiezen hun sportomgeving eens grondig te renoveren. Dit is dan ook de uitgelezen kans om de sportvloer te vernieuwen. Geef uw sportschool een geheel nieuwe uitstraling maar denk ook aan verbetering van bijvoorbeeld akoestiek, bescherming of algemene functionaliteit. Wij kunnen als leverancier van sport- en fitnessvloeren veel voor u betekenen. Zo heeft u keuze uit een uitgebreid aantal standaard sportvloer oplossingen maar u kunt ook uitstekend bij ons terecht voor maatwerk. In overleg met de klant komen wij altijd tot een oplossing t.a.v. hun persoonlijke wensen, budget of toepassing.

Hieronder belichten we enkele oplossingen die wellicht een uitkomst kunnen bieden bij het sportschool renoveren.

Envirofloor fitnessvloeren – Een fraai en dunne oplossing voor grote oppervlakten

Deze vloer ligt al op een groot aantal locaties in Nederland en België, van sportscholen tot aan fysiopraktijken. Deze dunne slijtvaste oplossing is uitstekend te gebruiken als algemene vloerbekleding waarop lichamelijke oefeningen kunnen worden beoefend of cardioapparatuur tot aan lichte krachttoestellen kunnen worden geplaatst. De vloer is makkelijk schoon te houden, heeft een goed anti-slip niveau en is bovendien erg betaalbaar vergeleken met alternatieven.

Envirofloor realisaties

Quick-Connect fitnesstegel – De vloer die gewoon met uw meeverhuist 

Deze fitnesstegel zijn, sinds de introductie iets meer dan een jaar geleden, een groot succes te noemen. Deze 20 & 30 mm fitnesstegels worden onderling, via kunststof connectoren, stevig verbonden om zo een bijna naadloos en onverschuifbaar geheel te vormen. Met een scherp hol mes kunnen de fitnesstegels worden bijgesneden om zo’n mooie afwerking te garanderen. De toplaag van deze tegel heeft een hoge dichtheid, waardoor deze fitnesstegels ook machinaal grondig te reinigen zijn. Een ander groot voordeel, zeker vergeleken met vol verlijmde vloeren, is dat deze vloer gemakkelijk is te verhuizen naar een nieuw pand of andere ruimte.

Quick-Connect realisaties

Maatwerk & akoestiek! – Maak de sportomgeving uniek of voorkom overlast

Custom sprinttracks

Een leuke en functionele toevoeging voor iedere sportomgeving. Een product die sinds een jaar of twee sterk in opkomst is en waarschijnlijk ook de komende jaren uitermate populair blijft. Wij hebben al een groot aantal sportomgevingen mogen voorzien van een standaard of maatwerk kunstgras track. Teksten, cijfers, logo’s of symbolen kunnen, tegen een geringe meerprijs, in het kunstgras worden verwerkt.

Custom Vinyl

Een nieuwe toevoeging aan ons assortiment. Deze vinyl vloer geeft je de ultieme vrijheid ten aanzien van ontwerp. Het is helemaal naar wens in te richten en ideaal als bijvoorbeeld groepslesvloer bij spinning, te gebruiken als entreevloer of te plaatsen onder training/cardio apparatuur. Wij raden aan het ontwerp te combineren met de uiteindelijke indeling om zo de functionaliteit te optimaliseren of interactie te stimuleren.

Anti-Noise

Deze 43 of 65 mm sportvloer tegel biedt de oplossing t.a.v. geluidsoverlast en kan veel ellende voorkomen of verhelpen. Dit product heeft de meest tevreden klanten opgeleverd. De stevige en slijtvaste tegel is aan de onderzijde voorzien van speciale nokken die niet alleen geluid dempt maar ook een te hoge krachtdoorslag voorkomt. Kortom, minder geluidsoverlast en de ondervloer blijft heel.

Sprinttracks – Custom Vinyl – Anti-Noise

Over Fiberplast Circulair – Uw sportvloer leverancier bij het sportschool renoveren

Fiberplast Circulair levert al vele jaren hoogwaardige, duurzame en vooral fraaie sportvloeren van merknamen als Everroll, Envirofloor en Envirosport. Vrijwel al onze vloeren zijn van gerecycled afkomst en zijn na gebruik weer volledig te hergebruiken. Onze vloeren voldoen aan strenge normeringen ten aanzien van PAK’s en Carbon Black. Wij doen zowel grootschalige sportscholen als kleinschalige voor beginnende ondernemers. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij beschikken over een grote hoeveelheid kennis en ervaring en helpen u graag op weg bij het sportschool renoveren.  Een deel van onze producten is tevens te bestellen in onze webshop fitnesstegel.nl.