Home » Regupol » Regupol Walkway AK

Regupol Walkway AK

Regupol Walkway AK tegels zijn speciaal ontwikkeld voor inspectiewegen op platte daken of rondom en onder technische installaties.

De onderzijde van de Regupol Walkway AK daktegels zijn voorzien van een aluminium cachering om migratie van weekmakers bij niet-rubber-compatibele membranen tegen te gaan. Installatie van deze tegels is eenvoudig en snel, zeker vergeleken met alternatieven zoals zware betontegels. Het loopoppervlak is direct na plaatsing in gebruik te nemen en behoeft weinig onderhoud.

Productspecificaties

Een vlam vertragende beschermlaag maakt Regupol tegels bestand tegen vliegvuur en stralingswarmte. Ze voldoen aan de eisen van “harde dakbedekking” en zijn beschikbaar in de kleuren rood en zwart. De onderzijde is voorzien van kruisende afwateringsgroeven, de bovenzijde heeft een schijnvoeg op 500 mm. De AK tegels kunnen direct op bitumineuze beplating of PVC dakbedekking geplaatst worden.

Tegelafmetingen

1000 x 500 mm

Diktes

30 of 43 mm

Gewicht tegel

24 kg (30 mm) – 35 kg (43 mm)

Kleuren

Roodbruin – Zwart

Realisaties

  • Port City staat op vloer- en tegeldragers van Regupol! De matjes zorgen voor stabiliteit, …
  • Deze zonnepaneelconstructie staat stevig op Regupol rubbergranulaat tegeltjes en stroken.
  • Op Tjaardeflat in Drachten liggen enkele Regupol FH tegels. Een brandveilige anti-slip rub…

De juiste oplossing voor uw project.

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Regupol Regupol Walkway AK, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze Privacybeleid.