Over ons

Fiberplast Circulair is een bedrijf dat reeds al 10 jaar hoogwaardige circulaire producten levert voor de sport, tuin, bouw of logistieke sector. Vrijwel al onze producten zijn produceert van gerecycled afval en zijn na hun lange theoretische levensduur volledig recyclebaar. Leer ons kennen!

Fiberplast Circulair

Fiberplast circulair BV produceert, ontwikkelt en levert circulaire bouw-, tuin- en sportoplossingen. Wij hanteren over het algemeen korte responstijden en kunnen veel t.a.v. maatwerk. Onze producten worden geproduceerd uit hoogwaardige gerecyclede grondstoffen en zijn na gebruik weer te recyclen.

Doelstellingen

Het is onze missie om moderne en milieuvriendelijke kunststof- en rubberoplossingen bij een breder publiek te introduceren. Deze producten worden onder de eigen merknamen – afgeleid van het woord “environment” (milieu) – aan de markt gepresenteerd.

Merken

Onder Fiberplast circulair vallen een aantal merken. Dit zijn:

Deze merken worden aangevuld door producten van andere leveranciers.

Productgroepen

Wat betreft onze materialen wordt er onderscheid gemaakt tussen kunststof en rubber. Beide producten zijn speciaal ontwikkeld met oog op de toepassing of dit nou speeltoestellen, sportscholen of logistiek gaat. Wij kunnen hierbij ook veel ten aanzien van maatwerk oplossingen. Over de jaren heen hebben wij diverse maatwerk projecten opgeleverd. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, en als er wordt voldaan aan de minimale afname die aan sommige producten worden gesteld, kunnen wij veel ten aanzien van kleur, afmeting en ontwerp. Alle producten van Fiberplast circulair BV worden geproduceerd uit hergebruikt afval en voldoen aan de hoogste duurzaamheidscriteria.

Beloften

Wij van Fiberplast Circulair vinden het belangrijk dat bestaande en potentiële klanten een goed beeld krijgen van ons als bedrijf en de producten die wij leveren. Vandaar dat we de beloften hieronder voor het gemak opsommen.

1. Snel en persoonlijk contact

Het is belangrijk voor ons dat iedereen die interesse heeft in onze producten zo goed mogelijk bediend wordt. Dit is de reden dat wij vaak al binnen een enkele werkdag bericht geven en, indien mogelijk, een passende offerte opsturen. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de mail, telefoon of contactformulieren!

2. Wij denken graag met u mee

Wij als bedrijf denken graag met u mee ten aanzien van uw specifieke project. Wij weten dat ieder project net even anders is! Ons uitgebreide assortiment staat ons vaak toe meerdere alternatieven aan te bieden die wellicht net iets beter aansluiten ten aanzien van uw budget, wensen of toepassing. Tevens hebben wij veel ervaring en kennis op het gebied van maatwerk oplossingen.

3. Onze producten moeten snel en makkelijk in gebruik zijn

Wij begrijpen dat niet iedere klant van ons een “vakman” is of al ervaring heeft met onze producten. Om deze reden geven wij altijd detailleerde verwerkings- of montage voorschriften mee. Daarnaast zijn wij altijd beschikbaar om over uw specifieke toepassing persoonlijk advies te bieden. Voor de wat grotere projecten kunnen wij op aanvraag zelfs een leginstructie geven op locatie. Het is voor ons belangrijk dat met name onze sportvloeren en kunststof plaatmateriaal goed gemonteerd worden. Onze klanten moeten zo lang mogelijk kunnen profiteren van onze producten!

4. Al onze producten zijn duurzaam, veilig & verantwoord

Vrijwel alle producten in ons assortiment hebben een circulaire achtergrond. Niet voor niets dat we aangesloten zijn bij MVO Nederland. Het merendeel van onze producten wordt gemaakt van afvalstromen, afkomstig van consumenten of industrie. Onze producten worden hierbij altijd op verschillende aspecten getest, wij vinden het belangrijk om onze klanten inzicht te bieden in wat ze precies krijgen. Denk hierbij aan testen omtrent PAK-niveaus, kleurechtheid, brandklasse tot aan formaldehyde vorming. Meten is tenslotte weten!

5. Deskundig personeel

Wij werken reeds al meer dan 10 jaar met materialen bestaande uit gerecycled kunststof of rubber. Onze adviseurs hebben in die tijd een wereld aan ervaring en kennis op kunnen doen. Onze producten zijn al in een groot scala van toepassingen in met name Nederland & België verwerkt. Met deze kennis en ervaring in huis in onze zak kunnen we bijna altijd wel tot een oplossing komen met de klant. De referenties waarvan wij fotomateriaal beschikken plaatsen wij dan ook altijd met trots op onze website!

Wij zijn met name sterk in het leveren van maatwerk oplossingen met betrekking tot budget, wens en toepassing.