Onze merken

Fiberplast Circulair verkoopt haar producten onder diverse nichegerichte merken gepositioneerd. Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij hebben een wereld aan kennis en ervaring is huis op dit gebied.

Over Envirosport

envirosport sportvloer logo 200 44

Onder Envirosport vallen voornamelijk rubber producten gerelateerd tot sportvloeren. Tegels, matten tot aan rollen.

 • Slijtvast

 • Onderhoudsarm

 • Dempend (geluid, schok & val)

Wij hebben oplossingen voor sportscholen, crossfitboxen, fysiopraktijken tot aan home gyms. Deze producten zorgen voor geluidsdemping en beschermen materiaal, sporter en gebouw (betonnen ondervloer/muren). Wij helpen u graag hiermee op weg.

Over Envirolift

envirolift logo webshop vloerdragers terrasdragers en tegeldragers

Onder Envirolift vallen hoogwaardige terras- & tegeldragers. Bespaart veel ten aanzien van montagekosten.

 • Ruime keuze

 • Zeer bestendig

 • Uiterst draagkrachtig

Onder Envirolift vindt u groot aantal vloerdrager oplossingen voor zowel tegel- als planken terrassen. Geschikt voor zowel residentiele als publieke toepassingen. Weinig instructie benodigd, geschikt voor zowel de ervaren vakman als de beginnende klusser.

Over Regupol

Regupol

Regupol is een wereldspeler ten aanzien van innovatieve gerecyclede rubber oplossingen voor de bouw en logistiek.

 • Breed toepasbaar

 • Makkelijk in gebruik

 • Uitgebreid getest en gecertificeerd

Regupol biedt oneindig veel mogelijkheden; het materiaal is betrouwbaar, in bijna iedere afmeting leverbaar en bijzonder breed toepasbaar. Producten als 6510 G en 7210 LS Plus worden al bij menig bouw-, transport- en tuinlocatie in Nederland, Duitsland en België toegepast.

Over Envirofloor

envirofloor fitnessvloeren

Envirofloor zijn veilige, duurzame en hoogwaardige sport- en projectvloeren die al in menig werk-, sport- en woonomgeving in Nederland & België ligt.

 • Slijtvast en onderhoudsarm

 • Anti-slip

 • Trilling & geluid isolerend

Envirofloor vloeren beschikken over uitstekende antislip waardes, een goede slijtvastheid en hebben een zeer lange levensduur. Bovendien zijn de vloeren in diverse vormen en uitvoeringen leverbaar. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Merken Fiberplast circulair

Fiberplast circulair is een technische groothandelsonderneming met vestigingen in Drachten en Antwerpen. Wij zijn samen met Fiberplast biobased onderdeel van de Fiberplast Group en gespecialiseerd in duurzame circulaire bouwoplossingen als alternatief voor traditionele bouwmaterialen zoals bijvoorbeeld hout, staal en beton. Het is onze missie om moderne en milieuvriendelijke rubber-, kunststof- en composietoplossingen bij een breder publiek te introduceren. Vrijwel al onze producten zijn van gerecyclede afkomst en zijn na gebruik volledig te recyclen. Wij prijzen ons er daarom ook op met de bovengenoemde merken de eerste bijna volledige circulaire groothandel te zijn!

Fiberplast circulair 2021 groothandel sportvloeren vloerdragers ladingzekering schietbanen en bouwrubber

Fiberplast Circulair; Sterk in maatwerk!