Nieuw: Envirolift vloerdragers!

Met trots introduceren wij de Envirolift vloerdragers. Met deze vloerdragers zijn wij in staat zowel de beginnende thuisklusser als de ervaren vakman verder te helpen bij het aanleggen van een goed geventileerde, stabiele en vlakke buiten- of binnenvloer. Envirolift heeft een hoge draagkracht, is licht in gewicht en heeft veel gebruikersgemak. Met weinig tot geen instructie kan bijna iedereen met de vloerdrager oplossingen van Envirolift aan de slag. Ons assortiment bestaat uit de volgende series:

SUPPORT PADS  2 – 16 mm

Voor echt de laagste vloerophogingen hebben wij SUPPORT PADS, dit betreft niet verstelbare tegeldragers die zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt bij het verhogen van tegels. Erg makkelijk in gebruik en slim op te delen voor gebruik langs randen of hoeken. Optioneel is het mogelijk ze te stapelen om hoogtes te behalen tot wel 48mm.

Vaste tegeldrager rubber 8mm
spiral lage verstelbare vloerdrager 145

SPIRAL 10 – 50 mm

De SPIRAL series geeft verwerkers de mogelijkheid om een vloerdek tot op de mm af te stellen. Dit is uitsluitend voor hoogtes tussen de 10 en 50mm. Er blijft in dat geval voldoende ruimte onder de vloer voor het wegwerken van kabels of kleine buizen. De SPIRAL is geschikt voor het ondersteunen van zowel tegels als fundatiebalken en biedt net als de MAX een superieure stabiliteit.

STANDARD 30 – 420 mm

De STANDARD vloerdragers zijn onze meest breed inzetbare oplossingen voor het verhogen van tegel- of terrasvloeren. Geschikt voor vrijwel alle residentiele buiten vloeren, tegels of planken. Ze zijn licht van gewicht, zeer draagkrachtig en bijzonder breed inzetbaar. De STANDARD serie heeft veel speciale toebehoren die verwerking en afwerking bijzonder makkelijk maken.

Verstelbare vloerdrager ST 30-45mm
75-150 vloerdrager max

MAX 45-950 mm

De MAX is speciaal ontwikkelt voor de wat zwaardere toepassingen. Deze dragers bieden een uitstekende stabiliteit en zijn zeer zwaar belastbaar. Dit maakt ze met name geschikt voor publieke toepassingen waar sprake is van een hoge statische belastingen. Dit door bijvoorbeeld bloembakken, dikke betonnen tegels of een hardhouten terrasconstructie. Na plaatsing nog bij te stellen.

Handige toebehoren!

max zelfnivellerende kopcorrector

Kopcorrector – SPIRAL, STANDARD & MAX

Deze 16 mm hoge kopcorrector nivelleert makkelijk zelf het afschot, dit scheelt bijzonder veel tijd bij oppervlakken met wisselende afschotten. Creëert een waterpas en stabiel loopoppervlak.

boorbitje standard

Boorbitje – STANDARD & MAX

Met het boorbitje kun je snel en makkelijk de STANDARD en MAX vloerdrager op hoogte brengen. Niet langer hoef je veel tijd te spenderen aan het in- of uitdraaien van de individuele vloerdragers.

max tegeldrager stelsleutel

Afstelsleutel – MAX

De afstelsleutel biedt de mogelijkheid een MAX tegeldrager na plaatsing nog af te stellen. Erg makkelijk bij het mooi waterpas leggen van een terras.

De voordelen van het verhogen van vloeren met Envirolift vloerdragers:

Bespaar op montagekosten

Vergeleken met traditionele ophoogsystemen besparen onze vloerdragers veel ten aanzien van montagetijd. De producten zijn gelijk gebruiksklaar en het oppervlak is na plaatsing gelijk in gebruik te nemen. Weinig instructie benodigd om te beginnen; voor zowel de beginnende klusser als de ervaring vakman.

Creëer toegankelijke technische ruimtes

Onder het vloerdek blijft een functionele technische ruimte over die goed toegankelijk is. Dit is perfect voor het vakkundig wegwerken van kabels of buizen. Het onderliggende oppervlak blijft toegankelijk voor onderhoud indien er sprake is van vuilophoping.

Goed geventileerde vloeroppervlakken

Vrijwel elk vloeroppervlak “werkt” als het bloot wordt gesteld aan vocht of warmte. Voor de algemene levensduur is het dus erg belangrijk dat het vloerdek kan ventileren. Volgens randdillatie clips en voegen kan dit prachtig en kan warmte en vocht goed weglopen.

Over Fiberplast circulair

Wij hebben reeds al meer dan 15 jaar ervaring met vloerdrager oplossingen. Ieder jaar voorzien wij dan ook honderden projecten in Nederland en België van vloerdragers. Wij weten als geen ander hoeveel tijd, frustratie en geld dit kan besparen ten aanzien van de montage. Steeds meer kleine en grote aannemers weten ons dan ook te vinden en hier zijn we bijzonder trots op. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of als u er niet uitkomt ten aanzien van de aantallen of hoogtes. Wij hebben een wereld aan ervaring en kennis in huis en helpen u graag vrijblijvend op weg. Wij hanteren korte responsetijden en verzenden alles vanuit ons magazijn in Drachten. Envirolift vloerdragers zijn tevens ook te bestellen vanuit de Tegeldrager.nl webshop.