In het zonnetje: MAX VLOERDRAGERS

De MAX vloerdragers zijn de echte krachtpatsers in het Envirolift assortiment; zwaar belastbaar, traploos verstelbaar, veel hoogtebereik en inzetbaar voor zowel tegels als terras- of galerij onderconstructies. Gemaakt van draagkrachtig en weersbestendig zwart polypropyleen dat volledig recyclebaar is. Het onderscheidende element bij de MAX drager is de dubbele schroef; dit geeft een enkele drager veel meer hoogte bereik. Dit kan veel tijd en geld besparen als men te maken heeft met een vloeroppervlak waar veel hoogte verschil is. De dragerkop heeft een groot oppervlak wat zorgt voor een uitstekende stabiliteit. Optioneel te bestellen in onze webshop Tegeldrager.nl.

MAX 075-150
MAX vloerdragers

Afschotten, afwatering en verschuivingen?

Voor elk van deze problemen heeft de max drager een oplossing. Afschotten kunnen namelijk via de kop of de voet met een hellingcorrector worden gecreëerd of gecompenseerd. Afwatering gaat via de open voegen van de tegelkruizen/planken waarbij de onderliggende ruimte openblijft voor afwatering of het wegwerken van kabels en buizen. De dragers belemmeren de afvoer amper en zijn zeer bestendig tegen vocht en vorst. Van verschuivingen is vaak amper sprake bij houten of composiet terrassen door het gewicht van de constructie. Rubber vulplaten zijn een optie om verschuivingen tegen te gaan, kleine hoogtes weg te werken of om het onderliggende oppervlak te beschermen. Bij tegels kunnen door dynamische belastingen soms lichtelijk verschuiven als er ruimte voor is. Met vulrubbers is dit te voorkomen, hiermee kunt u tevens kleine hoogteverschillen wegwerken en contactgeluid opvangen.

Voordelen MAX

  • Bijzonder draagkrachtig
  • Veel hoogtebereik
  • Licht van gewicht
  • Breed inzetbaar
  • Gebruiksvriendelijk
  • Uitstekende stabiliteit
tegeldrager voorbeelden 3
terrasdrager voorbeelden 2

Specificaties MAX drager:

  • Diameter voet: 210 mm
  • Diameter kop: 145 mm
  • Hoogtes: 45 – 950 mm
  • Max. belasting: 1.250 kg

Breed inzetbaar

De MAX vloerdrager is geschikt voor zowel tegels als terrasonderconstructies. Met voegbladen, tegelkruizen en balksteunen is de drager in seconden gebruiksklaar te maken. Daarnaast zijn er verschillende handige toebehoren die alles net wat makkelijker en fraaier maken. Denk hierbij aan vulrubbers, hellingcorrectors tot aan afstellers. Met een afsteller kunt u de MAX in seconden in hoogte afstellen. Dit kan veel tijd en werk besparen bij het monteren van middel tot grote projecten. Met een stelsleutel kunt u een de tegeldrager na plaatsing door de voegen van de tegels alsnog afstellen.

Over Envirolift vloerdragers

Envirolift, onderdeel van Fiberplast circulair BV, heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring met verstelbare vloerdragers. Ons materiaal ligt dan ook al op honderden locaties in Nederland en België. Onze producten staan bekend om hun hoge bestendigheid, circulariteit en gebruiksvriendelijkheid. Zowel de beginnende klusser als de ervaren vakman kan met weinig tot geen instructie aan de slag met onze materialen. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij hebben veel ervaring en kennis in huis en helpen u graag op weg. Bezoek ook eens onze Tegeldrager.nl webshop!

envirolift logo webshop vloerdragers terrasdragers en tegeldragers