Bouwrubber – een wereld aan mogelijkheden voor op de bouwplaats!

Rubber op de bouwplaats kan veel voordelen bieden en is multifunctioneel inzetbaar. Het wordt onder andere veel toegepast bij funderingen, roldeuren, bekistingen en tussen spouwmuren. De natuurlijke eigenschappen van het materiaal maken het uitermate geschikt als dempings-, beschermings- of afdichtingslaag. Er zijn een groot aantal vormen, maten en diktes standaard uit voorraad leverbaar. Wij kunnen diverse rubber oplossingen vaak binnen een werkweek leveren, maar ook voor maatwerk kunt u goed bij ons terecht. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

regupol solar ak maatwerk vastmaken onderconstructie bouwplaats

Voordelen bouwplaats rubber:

  • Dempend (geluid en trilling)
  • Beschermend
  • Waterdoorlatend
  • Bestendig
  • Makkelijk bij te snijden
  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Zeer betaalbaar
  • Volledig recyclebaar
  • Anti-slip

Bouwrubber producten

regupol 6510 g Bouwrubber

Regupol 6510 G

Regupol 6510 G is onze meest verkochte oplossing voor op de bouw en in de tuin. Het is multifunctioneel inzetbaar en wordt veelal gebruikt voor als ophoging of beschermlaag. Als bijvoorbeeld tegeldrager of akoestische strip tussen betonelementen. Het is zeer bestendig tegen buiteninvloeden en veruit het beste als het komt tot waterdoorlatendheid. Standaard leverbaar in diktes van 10, 15 en 20 mm leverbaar als rol, strook, tegel of strip.

regupol 7210 ls plus

Regupol 7210 LS Plus

De meest verkochte oplossing als het aankomt tot logistiek en ophogen van kleine hoogte verschillen bij onderconstructies. Het materiaal heeft een hoog antislip niveau en kan zwaar belast worden. Zeer geschikt als anti-slip of beschermlaag. Standaard leverbaar in diktes van 3, 4, 6, 8, en 10 mm, leverbaar als rol, strook, tegel of strip. Veel maatwerk mogelijkheden, goed te herkennen aan de groen en gele vlokjes.

oplegrubber Bouwrubber

Enviroflex Oplegrubber

Oplegrubber wordt veelal gebruikt als elastische beschermlaag bij het akoestisch loskoppelen van opbouw gebonden muurconstructies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oplegconstructies bij houtskeletbouw of afscheidingen tussen de muur en vloer of plafon. Het dempt hierbij zowel geluid als trillingen. Het materiaal is alleen op rol leverbaar en indien nodig zeer makkelijk op locatie bij te snijden.

Solar AK

Resist Solar AK

Een veel verkochte special die voornamelijk wordt gebruikt bij technische installaties op platte daken waar pvc-dakbedekking op ligt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zonnepanelen of airco units. Het houdt effectief de migratie van weekmakers tegen en beschermt de onderliggende laag tegen mogelijke beschadigingen of lekkages. Standaard leverbaar in 10 mm als rol, tegeldrager of strook, maatwerk is natuurlijk ook mogelijk.

regupol resist

Regupol Resist FH

Een andere special die ook veel meerwaarde kan bieden op platte daken. Het is een extra beschermlaag tegen brandgevaren zoals vliegvuur, stralingswarmte of blikseminslag. Het wordt ook veel toegepast als anti-slip looppad op daken of rondom technische dak installaties zoals koeling of verwarming elementen. Het materiaal is brand technisch geclassificeerd als BRoof (t1) en geldt als een harde dakbedekking.

Over Fiberplast Circulair BV

Wij leveren reeds al meer dan een decennium hoogwaardige rubber oplossingen voor de bouw-, tuin-, logistiek- en sportsector. Vrijwel al Fiberplast Circulair BV haar rubberproducten zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen ruim aan de wettelijke waardes ten aanzien van REACH en de SVHC. Alle producten komen dan ook van vertrouwde producenten uit West-Europa. Wij staan bekend om onze hoge betrouwbaarheid ten aanzien van advies, maatwerkoplossingen en levertijden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor uw bouwplaats. Wij reageren vaak binnen een werkdag. Een deel van ons assortiment is tevens te bestellen vanuit onze webshop rubbertegeldrager.nl.

fiberplast circulair BV merken realisaties contact documentatie