Beloften

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze service. Hier kunt u lezen vanuit welke uitgangspunten en beloften wij handelen als u zaken met ons gaat doen of al doet.

MVO

Wij zijn lid van MVO Nederland. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een bijdrage leveren aan het oplossen van problemen met betrekking tot aantasting van het milieu, luchtvervuiling en welzijn van de mens. Alle producten die u ziet op onze websites worden milieuvriendelijk geproduceerd, tevens zijn de arbeidsomstandigheden bij de producenten goed.

REACH

reach

Het REACH-systeem heeft als doel het beperken van de mogelijke risico’s die chemische stoffen kunnen veroorzaken. Voorbeelden zijn gifdampen, brand- & explosiegevaren of schadelijke gevolgen voor de menselijke gezondheid of het milieu. Wij zorgen er altijd voor dat onze producten geen, of zo weinig mogelijk chemische stoffen bevatten.

Garanties

Bij aankoop van één van de producten van Fiberplast Circulair krijgt u standaard twee jaar garantie. De geleverde producten moeten bepaalde kwaliteiten of eigenschappen bezitten. Als het materiaal deze kwaliteiten niet bezit of ze vroegtijdig verdwijnen, stelt Fiberplast Circulair daar iets tegenover. Dat gebeurt meestal in de vorm van vervanging, reparatie, of een combinatie van beide.

Tien jaar ervaring

Al meer dan tien jaar zijn wij actief in de markt van circulaire en biosbased bouwmaterialen. Onze medewerkers beschikken over veel kennis met betrekking tot de materialen die wij verkopen. Alleen producten die duurzaam geproduceerd worden en een goede kwaliteit bewaken worden opgenomen in ons assortiment. Neem gerust contact met ons op voor meer info.

Maatwerkoplossingen

Alle materialen worden voor u op maat gemaakt. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat het eindresultaat voldoet aan uw wensen en eisen. Wij kunnen dus een passende invulling geven aan uw project, hoe groot de omvang van de opdracht ook is.

Voorwaarden

Hier kunt u terecht voor de volgende voorwaarden:

Fiberplast Circulair BV met name sterk in het leveren van duurzame maatwerk oplossingen.